A Liposzómás C-vitamin jótékony hatásai

Ha szeretné C-vitaminnal támogatni a szervezetét, akkor érdemes ezt professzionális formában megvalósítani, még pedig a GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin alkalmazásával. A Liposzómás C-vitamin a már jól ismert Bálint-féle eljárással készül.

Liposzómás C-vitamin a GyógyVarázs kínálatából egy olyan egyedülálló, prémium minőségű, bevizsgált és engedélyezett termék, amely a legegyenletesebb módon és a legnagyobb dózisban támogatja a szervezetet sejtmembrán azonos burokkal védett természetes C-vitaminnal. Ennek köszönhetően megvalósul az egyedülálló vitaminhasznosulás. A termék Bálint István engedélyével és felügyeletével készült. A gyártási technológiának köszönhetően a vízoldékony aszkorbinsav, vagyis C-vitamin védve van az oxidatív károsodástól. Ráadásul más hordozóanyagokkal szemben nagyobb időintervallumon belül, fokozatosan és egyenletesen tud hasznosulni. Ez azért előnyös, mert így a vitamin többlet nem ürül ki a szervezetből, hanem a megfelelő időben teljes mértékben hasznosul. A GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin hasznosulási rátája elképesztően magas, nem túlzás kijelenteni, hogy százszázalékos.

A C-vitamin kapcsán azt érdemes tudni, hogy a szervezet számára nélkülözhetetlen immunerősítő, ráadásul a legerősebb antioxidáns vitamin. A különféle sebek, horzsolások, műtét utáni sebek és hegek, valamint égési sérülések gyógyulását jelentős mértékben képes felgyorsítani a C-vitamin fogyasztás. Ráadásul enyhíti a gyulladást és a gyulladásos tüneteket. Megfelelő minőségű és mennyiségű C-vitamin fogyasztásával a szervezet sokkal ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben. C-vitamint fogyasztani, tehát mindenképpen hasznos. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a gyogyvarazs.hu webáruházba!