A mesés hajdúszoboszlói Szegfű Apartman

Ön is szeretne egy kicsit kikapcsolódni? Akkor látogasson el Európa első számú fürdővárosába, Hajdúszoboszlóra, ami számtalan lehetőséget tud biztosítani a pihenés és szórakozás terén is egyaránt. A legjobb hajdúszoboszlói szállás érdekében pedig válassza Ön is a Szegfű Apartmant, ami minden szempontból megfelelő megoldásokat kínál a hazai és külföldi turisták számára is egyaránt.

Az épület egy gyönyörű, idilli hajdúszoboszlói üdülőövezetben található, ahol teljes a harmónia és a nyugalom, viszont mégis alig pár méterre van a nagyszerű fürdőtől, ahová a kedves vendégek pár perc alatt elérhetnek. A páratlan apartman minden kényelmet biztosítani tud a látogatók számára, hiszen mivel nemrég lett felújítva egy új és modern épületről van szó, ami hat összkomfortos szobát foglal magába. Minden szobához külön, jól felszerelt fürdőszoba és toalett is tartozik. A konyha úgyszintén minden szükséges eszközzel fel van szerelve ahhoz, hogy a vendégek semmiben sem szenvedjenek hiányt. A Szegfű szálló mindemellett egy nagyszerű kis udvarral is kedveskedik a turisták számára, ahol esténként összeülhet a család vagy a baráti társaság és sütögethetnek finom szalonnát vagy kolbászt, megoszthatják egymással az aznap szerzett élményeiket, elmesélhetik, hogy mi minden is történt a fürdőben, mit próbáltak ki. A gyerekek pedig fantasztikusan jókat tudnak játszani a kifogástalan zöld gyepen, ahol szívesen látjuk a kis házi kedvenceket is.

Ha Ön is azt szeretné, hogy az évnek abban a pár napjában, amikor végre csakis az a cél, hogy tökéletes legyen nyugalom és zavartalanul tudjon relaxálni, minden hibátlan legyen, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a hajdúszoboszlói szállások terén mi tudjuk a legjobb lehetőségeket biztosítani, ahol senki és semmi sem fogja Önt megzavarni a pihenésben és a kényelemben sem fog hiányt szenvedni!

Forrás: http://www.szegfu-apartman.hu

Vélemény, hozzászólás?