A Microsoft 365 a legjobb Home Office a piacon!

A „Microsoft 365” a Microsoft Office 365 előfizetési szolgáltatás új neve. Mindent tartalmaz, ami az Office 365-be tartozik, és még sok mást. Iratkozzon fel a Microsoft Office alkalmazásokhoz való hozzáféréshez, amelybe beletartozik a Word, az 1TB tárhely a OneDrive-ban, stb.

Microsoft 365 bővebb leírása elolvasható a kvazar.cloud weboldalon tehát kattintson ide, és többet tudhat majd meg. Ha ismeri az Office 365-et, akkor már tudja, mi a Microsoft 365. Ez egy előfizetési terv, melynek költsége  igen alacsony. A Microsoft hozzáférést biztosít a Microsoft Office alkalmazásokhoz, például a Word-höz, az Excel-hez és a PowerPoint-hoz Windows PC-ken, Mac-gépeken, iPad-eken és minden más olyan platformon, amelyet a Microsoft támogat. Szintén 1 TB tárhelyet kap OneDrive-on és 60 Skype-percet vezetékes és mobiltelefonszámok hívására a Skype-ból.  Az Office 365 nagyon jó volt, ha profi Microsoft Office-t keres, és így van ez a Microsoft 365-ben is. A Microsoft továbbra is ingyenes Microsoft 365 próbaverziót kínál, amely az egyik módja az Office ingyenes letöltésének. A Microsoft Office Online webes alkalmazásai előfizetés nélkül továbbra is szabadon használhatók böngészőben.

A Microsoft számos új funkciót mutatott be, amikor 2020. március 30-án nyilvánosságra hozta a Microsoft 365-et. Ezek közül sok olyannak tűnik, mint azon szolgáltatások, amelyek egyébként az Office 365-ban lettek volna elérhetőek, de a Microsoft hangsúlyozza, hogy „segíteni akar Önnek és családjának a munkában, az iskolában és az életben is. ” Ez új eszközöket jelent az internetes írás fejlesztéséhez, a pénzügyek kezeléséhez, valamint a családdal és a barátokkal való kapcsolattartás javításához. További információkat és részleteket erről a kvazar.cloud-on olvashat majd.