A modern konyhák ékköve, a Dorina konyhabútor

Az igazán letisztult vonalakat követő, stílusában a fiatalos lendületet magában hordozó, modern konyhabútor szett a legjobb választás egy izgalmas konyha berendezésére.

A Dorina konyhabútor választható színeivel olyan extravagáns környezetet teremt a konyhában, mely katalógusokban is megállná a helyét. Persze nem csak a dizájnos színei miatt közkedvelt. Elemei minőségi bútorlapokból készültek, melyek bírják a konyhai eszközök állandó kiképzését. Polcai fém polctartókon ülnek, s tetszés szerint állíthatók. 10 cm hosszú, állítható lábakon áll, így nem akadályozza a konyhabútor alatti takarítást, ráadásul még a padló esetleges egyenetlenségei is kiküszöbölhetők ily módon. A konyhabútorhoz tartozó mosogató tálca két féle verzióban kérhető: teletetős, egy medencés vagy két medencés. A weboldalon látható vételár a 60 cm magas felső elemekkel kért szettre vonatkoznak, azonban van lehetőség igény szerint nagyobb méretben is rendelni.

A megrendelőnek lehetősége van kiválasztani az alsó és felső front, a korpusz, valamint a munkapult színét, s akár egy színben, akár többet ötvözve kéri, garantáltan elégedett lesz a vétellel. Az agorabutor.hu weblap egy biztonságos vásárlói tér. A választható termékek mind kiváló minőségűek, melyekre 30 nap garanciát vállalnak. Ügyfélszolgálatuk mindig naprakész. Hatalmas szimpátiát vált ki a vásárlókból, hogy országszerte vállalnak kiszállítást, ráadásul nagyon kedvező árakon értékesítik minőségi darabjaikat. Az agorabutor.hu nem csupán bútorokra, hanem az esetleges kiegészítőkre is gondol, így lehetőség van egy helyen berendezni szinte egy komplett helyiséget. Az „akciós termékeink” fület megnyitva pedig mindig találni kihagyhatatlan ajánlatokat. Nem kell tovább keresni, az agorabutor.hu mindenki számára tartogat meglepetést!