A nagyszerű automata küszöb

A nyílászárók terén mindig újabb és újabb innovatív technológiák jelennek meg. Gyakorlatilag ez egy folyamatosan fejlődő iparág, ami mindig valamilyen új, modern technológiával áll elő. Ilyen az automata küszöb is, amely sokkal komfortosabbá teszi a mindennapokat. Már a PET-RO Nyílászárónál is elérhető.

Az automata küszöbről ide kattintva tudhat meg bővebb információkat! Manapság az élet legtöbb területe automata, hála a digitalizációnak és a modern technológiának. Az automata küszöb kifejezés a többség számára nem feltétlenül ismerős, hiszen Magyarországon csak ritkán alkalmazzák. Az automata küszöb egyszerű és praktikus, így érdemes bővebben tájékozódni róla, már csak azért is, mert egy sokakat idegesítő problémára jelent megoldást. Ez a probléma nem más, mint az ajtó alatti rés kitöltése, amely nem gazdaságos, esztétikailag sem szép, ráadásul a szobák szigetelését is rontja. Az automata küszöb beépítése által könnyedén orvosolhatók ezek a problémák. Habár Egyelőre kevés helyen alkalmazzák, azonban kétségtelen, hogy megéri alkalmazni, mivel nagyon sok előnye van használatának.

Az automata küszöb technológiáját sokkal könnyebb bemutatni, mint elmagyarázni, így a PET-RO Nyílászáró online platformján, a petro-nyilaszaro.hu weboldalon megtekinthető egy video az automata küszöb működéséről. Néhány mondatban mi is megemlítjük hogyan működik. A szakember által az ajtóba szerelt megoldás lényege, hogy a becsukott nyílászáró esetében működésbe lép, majd nyitás után kikapcsol, úgy mond pihenőre vonul. Az automata küszöb visszatartja a más helyiségből érkező zajokat és szagokat, továbbá a szobában tartózkodók számára sokkal privátabb érzést biztosít. Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!