A Nottevit beauty sleep ára kedvező!

Azt mondják, hogy az alvás még kritikusabb az egészségre, mint egy szigorú diéta vagy a napi testmozgás betartása. A jó alvás a jó egészség alapja. A megfelelő mennyiségű alvás elengedhetetlen a szervezet számára a szövetek újjáépítéséhez, a sejtek feltöltéséhez és az elvesztett energia visszanyeréséhez.

Nottevit beauty sleep ára megtekinthető a webshop.nottevit.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk, ha ön is pihentető és nyugtató alvásra vágyik és kipróbálná a kettős hatású alvást segítő készítményünket. Alvás közben a test dolgozik a nap folyamán megszerzett fáradtság enyhítésében. Az alvás felel a toxin kiürítéséért, a sejtek kicseréléséért, a sérült szövetek kijavításáért és az energiaellátás helyreállításáért. Az alvás időt ad a gyógyulásra, így a következő napon új formába lendülhet. Ha nem alszik eleget, ez alváshiányhoz vezethet, amely hosszú távú hatással lehet az egészségre, ideértve a cukorbetegség, szívbetegség, elhízás és depresszió kockázatát. Amint a kávézóba indul, hogy elkezdje a napját, a test máris felkészül az alvásra. Amíg ébren vagyunk, a test az adenozinnak nevezett vegyi anyagot állítja elő, amely egész nap folyamatosan növekszik, és végül álmosságot idéz elő, hogy készen álljunk az alvásra.

Alvását és napi kapcsolatát az ébrenléttel két rendszer vezérli: a biológiai óra (vagy cirkadián ritmus) és az alvásigény. A cirkadián ritmus az a biokémiai ciklus, amely nagyjából minden 24 órában megismétlődik, és szabályozza az alvást, az ébrenlét idejét, az éhínséget, a testhőmérsékletet, a hormon felszabadulását és az egyéb ritmusokat, amelyek a 24 órához kapcsolódnak. Az alvásigény dönti el az alvás mennyiségét és intenzitását, annak függvényében, hogy mennyi ideig van ébren. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni mindenképpen keresse fel a webshop.nottevit.hu weboldalt és itt megtalálhatja a nottevit beauty sleep termékünk teljes leírását, ami éjszakai bőrtápláló összetevőkkel rendelkezik.