A szép bőr elérhető vitamin által

Elsősorban a nők, de a férfiak is nagy számban szeretnék, ha bőrük gyönyörű és egészséges lenne. Az ápolt, szép bőr nem csak vonzóbbnak mutat minket, hanem fiatalabbnak is. Annak érdekében, hogy bőrünk igazán szép legyen, nem csak külső, hanem belső ápolásáról is gondoskodni kell.

Szép bőr vitamin általi táplálása nagyon fontos, ha szeretnénk, hogy bőrünk hosszú időn keresztül szép legyen. Habár tény, hogy a genetika nagy szerepet játszik abban, hogy milyen a bőrünk, megfelelő állapotáért és egészségéért sokat tehetünk a kiegyensúlyozott életmód, elegendő folyadékbevitel és helyes táplálkozás által. A bőr regenerációja és táplálása kapcsán nagy szerepe van a liposzómás vitaminoknak. A bőr legfontosabb szerepe a külső hatásoktól való védelem, azonban a kor előrehaladtával egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a törődésre. Az arcápolás rendkívül fontos. Először is ismerni kell a bőrtípust és annak megfelelően kell kialakítani a bőrápolási szokásokat. Minden egyes nap időt kell szánni a tisztítás-tonizálás-hidratálás szentháromságra. Emellett a fényvédő használatáról sem szabad megfeledkezni.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos, hogy a smink minden este el legyen távolítva, hiszen a bőr így tud lélegezni, pihenni az éjszaka folyamán. A bőr szépsége elsősorban belülről fakad, ezért fontos, hogy olyan értékes vitaminokat vigyünk be szervezetünkbe, mint például a C-vitamin és a kollagén. Előbbi elengedhetetlen a kollagén termeléshez, ráadásul a bőr egészségének fenntartásához is hozzájárul. Ha komplex ápolásra vágyunk, akkor érdemes kipróbálni az L801 Skin day elnevezésű bioaktív liposzómás étrend-kiegészítőt. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a termékről, akkor látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra!