A téli személyautó gumi felér egy életbiztosítással!

Különösen azok számára fontos a téli gumik felszerelése, aki télen sokat autóznak, de azok se induljanak el nyári gumikkal a jeges és havas utakon, akik csak egy utat szeretnének megtenni. Mindennél fontosabb az Ön biztonsága és az Önnel utazóké, amit nem lehet pénzben mérni!

A téli személyautó gumi terméket, a gyártók azért fejlesztették ki, hogy a téli nedves és hókásás útburkolaton, biztonságosabb legyen a közlekedés és a gyors megállás. A téli személyautó gumi szükséges ahhoz, hogy az Ön és családja, védelmét szolgálja. Ezek a gumik a hidegben és a nedves-havas útburkolaton, nagyobb felületen érintkeznek az útburkolattal, jobban tapadnak. Akkor válik a nyári gumik cseréje szükségszerűvé, amikor a napi középhőmérséklet tartósan hét fok alá csökken. Mind a négy kerékre téli abroncs kell és  ugyanolyan, melyeknek minimum négy, de inkább öt milliméter a mintázat mélysége. Ha a téli abroncs mikro bordázata még jól látható, akkor biztonságos vezetésre számíthat. A téli gumiválasztásnál nincsen általános szabály, de legjobban teszi, ha rábízza a Kovács autóalkatrész vállalkozásban dolgozó szakemberekre. A cég nemcsak kiváló és sokoldalú szolgáltatást nyújt, hanem minőségi téli személyautó abroncsokat is forgalmaz. Mielőtt megvásárolná gépkocsijára a téli gumikat, feltétlenül látogasson el weboldalunkra, ahol kiválaszthatja és megrendelheti a legjobb és leghíresebb gyártók, téli abroncsait.

Szakképzett munkatársaink mindenben segítenek Önnek, ha telefonon +36 62/468-444 megkeresi Őket vagy e-mail-en info@kovacsauto.hu, kér segítséget. A téli személyautó gumi széles termékskálájáról, részletes információkat talál az alkatreszek.hu webáruházban, ahol szakképzett munkatársaink a nap 24 órájában várják kérdéseit, javaslatait.