A tigrisszem ásvány egészségre gyakorolt jótékony hatásai

A tigrisszem ásvány kiváló hatással van az emberi szervezetre, így nem csoda, hogy egykor rendszeresen hordták talizmánként az emberek. A tigrisszem ásvány hordása igazán hasznos, ráadásul nem csak jótékony hatásai miatt, hanem mert a belőle készült ékszerek igazán esztétikusak.

Tigrisszem ásvány számtalan jótékony hatással rendelkezik, ezért érdemes magunknál hordani. Még pedig nem akármilyen formában, hanem csodaszép karkötőként, mely csuklónk éke lehet. Aki nem szívesen hord karkötőket, megvásárolhatja marokkő formájában is a tigrisszem ásványt. A tigrisszem ásvány nem csak a testre, hanem a lélekre is kiváló hatással van. Testre gyakorolt hatásai közt említhetjük a fájdalomcsillapító hatást, továbbá erősíti a tüdőt és a légutakat, valamint hozzájárul asztma, bronchitis, köhögés és megfázás esetén a gyógyuláshoz. Továbbá pozitív hatással van a csontozatra és az ízületekre is. Igazán hatásos ezek merevsége esetén. Ahogy már fentebb is említettük, nem csak a testre, hanem a lélekre is pozitív hatással van a tigrisszem ásvány.

A tigrisszem ásvány hasznos segítséget jelent különféle idegi betegségek esetén, például idegességre, skizofréniára, üldözési mániára, paranoiára, ideggyulladásra. Az agyra és a koncentráló képességre szintén jó hatással van. Azok számára, akik sokat vacillálnak, nehezen hoznak döntéseket, ajánlott ennek a kőnek a használata. A kő segítségével sokkal jobban érezhetjük magunkat és hamar érezzük a pozitív hatásokat. Arról már nem is beszélve, hogy karkötőként igazán divatos ékszer. Viszont fontos tisztában lenni vele, hogy egy hétnél tovább nem szabad magunknál hordani, mert meggátolja a testben az energiaáramlást. Bővebb információkért és a tigrisszem ásvány marokkő vagy karkötő megrendeléséért látogasson el az asvanyajandek.hu weboldalra!