A tonerek a lézernyomtatók és fénymásolók lelke

A lézernyomtatók némileg más elven működnek, mint tintasugaras társaik, éppen ezért más kellékekkel is kerülnek üzembe. Míg előbbi egy műanyaggal kevert festékport éget a papírra a nyomtatás során, addig utóbbi tintát visz fel a nyomtatási felületre, apró pöttyök formájában.

A lézernyomtató és a hozzájuk használt tonerek azért közkedveltek, mert a műanyaggal kevert festékpor papírra égetése után már nincs szükség külön száradási időre, nem kenődik el a nyomtatvány, szép és éles betűk rajzoldónak ki a dokumentum nyomtatása során. A tonerpor bármilyen papírba bele tud ivódni anélkül, hogy szétfolyna. A tonerrel működő nyomtatók nem igényelnek komoly karbantartást, hisz a festékpor nem képes rászáradni sem a különböző belső alkatrészekre, sem a tárolóedénybe.

Az onlinetoner.hu weboldalon 17 világmárka neve alatt sorakozik fel a különböző modellekkel kompatibilis tonerek palettája. Legyen szó magáncélú használatról vagy nagy mennyiséget nyomtató irodai felhasználásról, itt mindenféle oldalkapacitással ellátott toner megtalálható, melyekre garancia is jár. Természetesen nem csak fekete, hanem színes verziók közül válogathatnak a vásárlók, s igény esetén csomagban is beszerezhetik a kívánt tonereket. Kérdés esetén az oldal ügyintézői szakértői segítséggel látják el a vásárlókat. Az oldal garantáltan megbízható, erről tanúskodik a több éven keresztül megszerzett „Ország Boltja – Minőségi díj” is. A tonerek hatalmas kínálata mellett a rendelés átvételének lehetőségeiben is több választási lehetőség áll rendelkezésre. Az árucikk kérhető házhoz vagy csomagpontra való szállítással, de a budapesti üzletben is átvehető személyesen. Vásárolják meg mielőbb kedvező áron a szükséges tonereket és egyéb nyomtatási kellékeket az onlinetoner.hu oldalról!