A vízlágyító árak nálunk a legjobbak!

A vízlágyító egy szűrőrendszer, amely eltávolítja a magas koncentrációjú kalciumot és magnéziumot, amelyek kemény vizet okoznak. Amikor a víz átfolyik a vízlágyítón, a rendszer kiszűri ezeket a keményvizes ásványokat, és a lágyított víz ezután elhagyja a vízlágyító rendszert a vízvezetékben.

Vízlágyító árak igen alacsonyak a bolt.agroviz.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és megtalálhatja a teljes vízlágyító készletet az. A kemény víz nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nevezetesen kalciumot és magnéziumot. Kémiai szerkezetük miatt a kalcium és a magnézium könnyen kötődik más típusú fémekhez. Idővel ezek a kötések felhalmozódnak valamivé, amit valójában láthatunk, például a ropogós maradékot a zuhanyfejen! Valójában így kapta a nevét a „kemény víz”, az edzett ásványi lerakódásokról. Idővel ezek a lerakódások felhalmozódhatnak, eltömődhetnek vagy akár korrodálhatják a csöveket, és komoly vízvezeték-problémákat okozhatnak.

Akár hiszi, akár nem, a vízlágyítók nagyon hasonlítanak a mágnesekre. A hagyományos rúdmágnes egyik vége „pozitív”, a másik „negatív”. Tegyük fel, hogy van két rúdmágnese, és próbálja mindkét pozitív végét összekapcsolni. Mi történik? Taszítják egymást. Hiába próbálkozik, lehetetlen rávenni őket a kapcsolatra. De mi történik, ha megpróbálja összekapcsolni az egyik pozitív végét a másik negatív végével? Azonnal csatlakoznak! Az a tény, hogy a pozitív és negatív dolgok vonzzák, az alapgondolata a vízlágyítók működésének. A kalcium és a magnézium, a kemény víz két fő bűnöse, mindkettő pozitív töltésű molekula. És ahogy a kemény víz átpumpálja a lágyítórendszert, áthalad egy negatív töltésű gyantagyöngyökkel töltött szűrőn. Csakúgy, mint a mágneseknél, amikor a kemény víz áthalad a gyantagyöngyökön – az ellentétek vonzzák egymást. További részletekért és vízlágyítóért nézzen be a bolt.agroviz.hu-ra.