A www.ledleet.hu elárulja, miért előnyösebb a led fényforrás

Már biztosan Ön is hallott arról, hogy léteznek energiatakarékos fényforrások, melyek valamilyen módon még pénzt is spórolhatnak a háztartások számára. Mindezekkel egyidejűleg számos tévhit is él a led fényforrásokról.

A www.ledleet.hu most azonban minden ilyen félreértést, előítéletet és nem megalapozott tényeket oszlat el a led fényforrásokkal kapcsolatosan. Sokan azt hangoztatják, hogy ez a fajta mesterséges megvilágítás ártalmas, káros a szemünk egészségére, ám ez korántsem igaz. A www.ledleet.hu által forgalmazott led fényforrások nem károsak, hiszen használatukkal egyenletes fényt kapunk, mely kíméli a szemet. Az elterjedt sztereotípiákkal ellentétben az újabb led izzók nem csupán hideg fényt kibocsájtó változatban kaphatók. Nálunk a hagyományos égők meleg fényét adó led fényforrások is megrendelhetők.

Mivel a led fényforrások jobban viselik a rázkódást, a hagyományos izzókkal ellentétben, ezért nem kell annak a lehetőségével számolnunk, hogy a szállítás során keletkezett sérüléseikből kifolyólag majd üzemképtelen lesz. Önnel is előfordult már, hogy például indulás előtt még vagy háromszor visszament valamiért a lakásba? Nos, a legtöbbünkkel így szokott ez lenni. Ilyenkor a lámpát is fel-le kapcsolgatjuk, amit az egyszerű izzók nem igazán viselnek jól, ám korszerűbb társaikat akár 50 000-szer is kapcsolgathatjuk, ezáltal nem rövidítjük meg élettartamukat. A led izzók további előnye, hogy élettartamuknak végén sem veszítenek erejükből, így akár 70%-os hatékonyságot is mutathatnak. Gyenge minőségű társaiknál azonban szinte azonnal látható a csökkenés. Amint láthattuk, a led fényforrások rengeteg előnnyel rendelkeznek idősebb társaiknál, így valóban érthető, hogy miért vásárolnak egyre többen ilyen fényforrásokat.