Acrylgel kedvezményesen rendelhető online!

Ismeri az Acrylgelt? Innovatív gél és akril hibrid rendszer, amely egyetlen termékben egyesíti az akril feldolgozásának egyszerűségét és a gél ellenállását, egyszerűen és gyorsan. Összetétele lehetővé teszi, hogy addig dolgozzon, ameddig csak akar, és mind az öt ujja együtt kész legyen.

Acrylgel rendelhető a marilynails.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes kínálatunkat a legjobb termékekkel, olcsón. Az Acrylgel használatával az idő lerövidül, használatra kész, nem csöpög, nem okoz égést, könnyen modellezhető, nincs olyan kellemetlen szaga, mint az akrilnak, mert nem igényel monomert. Nagy sűrűségű, a könnyebb, gyorsabb és professzionálisabb feldolgozás érdekében. Nagyon vékony, rendkívül könnyű és teljesen természetes megjelenésű restaurációkat készíthet. Az eredmény tökéletes, nagyon ellenálló és ezért tartós. Nagyon kevés reszelőport és kevés szóródást eredményez kikeményedés után. A tubus használata lehetővé teszi az Acrylgel adagolását az Ön igényei szerint gyorsan és egyszerűen. Vegye ki a szükséges mennyiséget a csőből (a spatulával), amely egy kis görcsöt képez, és helyezze a köröm közepére, majd formázza meg. Hogyan kell alkalmazni az Acrylgel -t? Lássuk lépésről lépésre: Kétféleképpen lehet újjáépíteni a körmöt az Acrilgel segítségével. A megfelelő felső rész (kettős forma) vagy a klasszikus körömforma (papír) segítségével.

Az acrylgel segítségével a köröm helyreállítása még könnyebbé válik: ezeket a tippeket nem szabad közvetlenül a körömre alkalmazni. Az alábbiak szerint végezze el a körömhosszabbítást Acrylgel segítségével: A természetes és matt köröm előkészítése után vigye fel az alapozót és hagyja megszáradni a levegőben 30 másodpercig. Vigyen fel egy vékony réteg alapgélt, és UV / LED lámpában keményítse meg. Majd ezután helyezze fel az acrylgelt. Bővebb leírásért és még több információért keresse fel bátran a marilynails.hu weboldalt.