Adagolószivattyú alacsony áron!

A  gamma sorozatú adagolószivattyúkat egy zajcsillapított rövidlöketű mágnes hajtja ami karbantartást sem igényel. Ez az egység megbízhatóan és problémamentesen működik, mivel a mágnes tolórudja az egyetlen mozgó alkatrésze a hajtásnak. Adagolószivattyúinkról többet tudhat meg az adagoloszivattyu.hu weboldalra kattintva.

Adagolószivattyú elérhető végtelenül alacsony áron az adagoloszivattyu.hu weboldalon, ezért megéri benézni weboldalunkra ha önnek is éppen szüksége lenne egy adagolószivattyúra. Azért, hogy a Prominent gamma sorozatában levő adagolószivattyúk minden körülmények között alkalmazhatóak legyenek, a ház anyagául üvegszál-erősítésű, műanyagot alkalmaznak amely ütésbiztos is. A szivattyúk kis súlya  kémiai behatásokkal szemben tanúsított érzéketlenség mellett következik be. Az adagolószivattyúk háza megfelel az IP 65 védettségi fokozatnak, tehát képes kitűnően védeni porral a szivattyú belsejét és a fröccsenő vízzel szemben is tökéletes megoldást nyújt. Az adagolószivattyúk házai ezek mellett egyedi kialakításúak, esztétikus kivitelezésűek és problémamentesen működnek.

Ha netán kérdései lennének az adagolószivattyúkról vagy az árakról kérdezne, akkor felveheti velünk a kapcsolatot  az adagoloszivattyu.hu weboldalon, ahol több dolgot is megtudhat majd az adagolószivattyúkról. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni szolgáltatásainkról vagy több információt tudna meg az adagolószivattyúkról, az adagolástechnikáról vagy az adagolószerekről, akkor mindenképpen nézzen be hozzánk és minden részletet megtalál majd ami csak érdekelheti. A biztonságos adagolás érdekében  a Prominent gamma sorozatba tartozó adagolószivattyúkat polipropilénből, plexi-üvegből, PTFE-ből vagy nemesacélból készült adagolófejekkel látják el.