Ajándék új építésű házak üvegezése esetén a PET-RO Nyílászárótól

A PET-RO Nyílászárónál a minőség tekintetében nem ismernek kompromisszumot, az ügyfelek kizárólag a legjobbat kapják. Sokkal jobb valamit elsőre megcsinálni, mint utólag helyrehozni, módosítani. Ez különösen igaz az új építésű házak esetén.

A PET-RO Nyílászáró csapatának nagy vonalú ajánlatáról itt olvashat bővebben! A PET-RO Nyílászáró csapatának nagyon fontos, hogy magas színtű szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek. Éppen ezért úgy határoztak, hogy újépítésű házak esetén azok az ügyfelek, akik a háromrétegű üvegezés mellett döntenek, ajándékba kapják a 92 milliméteres profilokat. Az ügyfelek újépítésű házak esetén általában a kétrétegű és a háromrétegű alternatívák közül választanak nagyon nehezen. A háromrétegű üvegezés mindenképp jobb megoldás, így érdemes ezt a variációt választani. Ebben a szakértők is egyet értenek. Tény, hogy költségesebb alternatíva, ugyanakkor megnöveli az energiahatékonyságot, valamint az üveglapok közti légüres térben sokkal több töltőgáz fér el.

A háromrétegű üveghez jét elválasztósáv tartozik, melyek jellemzően prémium kategóriás szilikonból készülnek, melynek köszönhetően minden külső hatásnak képesek ellenállni és megakadályozzák a gáz elszökését, így az ablak szigetelt marad. A háromrétegű ablakok nehezebbek, mint a kétrétegűek, azonban a keretek úgy lettek kialakítva, hogy bírják a terhelést, valamint kellőképp stabilak legyenek. A hőveszteség csökkentésére érdemes áldozni, mivel jó szolgálatot fog tenni még évekig, amit a fűtésszámlán is látni fog. Új építésű házak esetében mindenképp a három rétegű üvegezést ajánljuk az energiahatékonyság növelése érdekében. Ha szeretne bővebben tájékozódni a PET-RO Nyílászáró ajándékáról, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!