Akadálymentesítés profi eszközökkel könnyedén

Az akadálymentesítés nagyon fontos szolgáltatás, hiszen általa válik lehetővé a különféle fogyatékossággal élő emberek számára az önálló közlekedés, a normális hétköznapok megélése, egyszóval egy helyes életvitel. Az akadálymentesítés által a mozgássérültek el tudnak jutni a fontos helyekre, a siketek és nagyothallók számára indukciós hurkokat kiépít;se válik lehetővé és még sorolhatnánk.

Cégünk a mozgássérültek számára készülő akadálymentesítés eszközökkel foglalkozik. Az általunk biztosított akadálymentesítési eszközöket két nagy csoportba osztjuk, mégpedig személyi akadálymentesítő eszközökre és intézményi akadálymentesítő eszközökre.

A mozgássérültek számára a közlekedés legnagyobb akadálya legtöbb esetben a lépcső. A személyi, azon belül is a mobil akadálymentesítő eszközök közül talán a legfontosabbak így hernyótalpas lépcsőjáró és a lépcsőkuli. A személyi akadálymentesítés eszközök persze lehetnek fixen beépítettek is, mint mozgássérültek számára épített fürdőszoba vagy toalett kellékei.

Az intézményi akadálymentesítés egy adott épület külső és belső terének akadálymentesítését jelenti. Az eszközök igen sokfélék lehetnek, hiszen szinte minden esetben egyedi módon és érdemes megtervezni őket. A legkeresettebbek a szintkülönbség-áthidaló megoldások, a korlátok, az ajtók és átjárók, a lejtők és rámpák és még sok más.

Amennyiben Ön is szeretné saját környezetét, otthonát akadálymentesíteni vagy egy középület felújításával, annak akadálymentesítésével foglalkozik és ezen a téren keresi a lehető legjobb megoldást, akkor ennek érdekében nálunk a helye, hiszen cégünk áll rendelkezésére professzionális szintű munkával és természetesen kifejezetten kedvező árakkal. Ne feledje, ha az akadálymentesítés a cél, mi várjuk!