Akciós könyvek vásárlása online!

A könyvek olvasása megmozgathatja az agyat, és még az érzelmi intelligenciát is fokozhatja. Ennek ellenére sok ember nem olvas gyakran, és a könyvolvasási időnk összességében csökken.

Akciós könyvek rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes könyvkészletünket, ahonnan olcsón rendelhet még ma. Kutatások kimutatták, hogy az olvasás megváltoztatja az agy bizonyos területeit, és aktivál bizonyos más területeket. Az idegtudósok szerint az olvasás „újrakötözi” az agy azon területeit, amelyek felelősek a beszélt nyelvért és a látásért. Ez javítja kognitív intelligenciánkat. Az olvasás javíthatja az agyterület működését, amely kiszűri a hatalmas mennyiségű vizuális információt, amelyet nap mint nap látunk. Ez a hatás azoknál a felnőtteknél is megfigyelhető, akik sokkal később tanulnak meg olvasni. Az olvasás javítja érzelmi intelligenciánkat. A könyvek lehetővé teszik, hogy egyszerre több nézőpontot tartsunk szem előtt. Így valaki, aki többet olvas, nagyobb valószínűséggel érez együtt embertársaival vagy állatokkal, mivel képes gyorsan egy harmadik személy perspektívájába kerülni, hogy egy helyzetet egy másik szempáron keresztül lásson.

Az olvasás javítja az „elme elméletünket” – azt, hogy miként gondoljuk mások gondolkodását, és hogyan használjuk az állapotokat a többi ember cselekedeteinek magyarázatára és előrejelzésére. Ez az „intuitív filozófia” lehetővé teszi, hogy körülnézzünk magunk körül, és jobb képet kapjunk arról, hogyan gondolkodnak és éreznek a körülöttünk élők. Ez a megértés javíthatja az egyén életének általános minőségét, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy jobb ítélőképességgel járjunk el, és jobban belelássunk mások érzéseibe és gondolati mintájába. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne keresse fel a book24.hu-t.