Álomgyár kiadó az interneten

Mikor olvasott utoljára könyvet vagy egy jelentős folyóiratcikket? A napi olvasási szokások középpontjában a tweetek, a Facebook-frissítések vagy az azonnali zabpehely csomagján rejlenek? Ha azon ember közé tartozik, akik nem szoktak rendszeresen olvasni, akkor nem is tudja miről marad le.

Álomgyár kiadó várja önt is jobbnál jobb könyvekkel a book24.hu weboldalon, tehát kattintson még ma ide és tekintse meg teljes kínálatunkat. Tanulmányok kimutatták, hogy a mentálisan stimulált állapot lassíthatja az Alzheimer-kór és a demencia előrehaladását (vagy akár megakadályozhatja), mivel az agy aktív és elfoglalt állapotban tartása megakadályozza az erővesztést. Csakúgy, mint a test bármely más izma, az agy is megköveteli a testmozgást, hogy erős és egészséges maradjon, ezért jó az olvasás. Nem számít, mennyi a stressz a munkahelyen, a személyes kapcsolatokban vagy számtalan más probléma esetén, amelyekkel a mindennapi életben szembesül, mindez csak elúszik, amikor elmélyül egy nagyszerű történetben. Egy jól megírt regény más területekre is eljuttathatja, míg egy megnyerő cikk eltereli a figyelmét és megtartja a jelen pillanatában, hagyja, hogy a feszültség elmenjen, és ellazuljon.

Minden, amit olvas, új információkkal tölti el a fejét, és soha nem tudhatja, hogy ez éppen mikor jöhet jól. Minél több ismerete van, annál jobban felkészült arra, hogy bármilyen kihívással szembenézzen. Ezenkívül itt van egy elgondolkodtató dolog: ha valaha is súlyos körülmények között találja magát, ne feledje, hogy bár elveszíthet minden mást – a munkáját, a vagyonát, a pénzét, még az egészségét is -, soha nem veszítheti el a tudást. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az árakról vagy az álomgyár kiadóról, keresse fel a book24.hu weboldalt.