Androméda családi napközi Budapest belvárosában

Nagyon fontos, hogy a gyerekek fiatal korukban elkezdjenek szocializálódni, hogy később felnőttként könnyen megállják a helyüket minden élethelyzetben. Azok a gyerekek, akiket a szülei bölcsődébe  később óvodába járatnak, sokkal könnyebben szereznek barátokat és hamar megtalálják a közös hangok a felnőttekkel is.

A fővárosi óvodák nagy része teljes létszámmal üzemel, így bekerülni, főleg év közben, nemcsak nehéz, de már-már lehetetlen küldetésnek bizonyul. Budapest szívében, a belváros egy forgalmas pontján üzemel az Androméda családi napközi, ahova beírathatja gyermekét. Nagy előny a szülőknek a napközi elhelyezkedése, hiszen a hely könnyen megközelíthető, így munkába menet kényelmesen bekísérheti gyermekét a családi napközibe.

Az Androméda családi napközi abban különbözik az óvodáktól, hogy kisebb csoportok vannak, így kevesebb létszámmal üzemel, viszont minden oda járó gyermekre ugyanakkora figyelmet fordítanak, ami azért nagyon fontos, mert a családi napközi falain belül a móka, a játék és kacagás mellett oktatásból is áll az élet! A gyermekek játszva tanulnak és megismerkednek az angol nyelvvel, ami hatalmas segítség lesz számukra, mikor elkezdik az iskolás életet. A családi napköziben való oktatásnak az a célja, hogy a gyermekek megszeressenek tanulni és könnyen vegyék az akadályokat, mikor átlépik az iskola küszöbét.

A családi napközi szolgáltatásait úgy alakította ki, hogy az megfelelő legyen a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából. A napirendben fellelhető a játékos, zenés torna és a gyermek joga is, melyek javítják a ritmusérzéket és a mozgáskoordinációt!

Az Androméda családi napközi különös figyelmet fordít az egészségre, a fent említett játékos joga javítja a testtartást és egészséges életmódra neveli a lurkókat. Mindezek mellett a gyermekek egészséges táplálkozása egyfajta bio étrend is elősegíti, hogy energikus és boldog gyerekek térjenek be a napközibe másnap is.

Forrás: Családi napközi