Arculattervezés fontossága 2020-ban

Számos vállalkozásnak segítettünk már arculatának frissítésében vagy akár teljesen a nulláról felépített egyedi arculattervezés megvalósításában. A legtöbb esetben olyan kis és középvállalatok számára tudunk megfelelő szolgáltatást nyújtani, akik már rendelkeznek egy olyan fajta előrelátási képességgel, hogy tudják az arculat fontos eleme a marketing stratégiának.

Fő szempontok az arculattervezés során a jó logó kiválasztása annak olyan formáiban való használata, amelyet egy jól átgondolt arculati kézikönyv szabályoz. Az arculattervezés szabályait betartva készítjük el a cégre szabott egyedi üzleti stratégia alapján meghatározott víziókat.

Vteamdesign csapata több mint 11 éve foglalkozik kis és középvállalatok logó tervezésének, arculattervezésének és weboldalának elkészítésével. Az évek során nagy előnyt tettünk szert a saját vteamdesign motor elkészítésének hála. Ez a motor az arculat elkészülte után a weboldal üzemeltetését nagyban elősegíti.

Arculattervezésnél komolyabb esetben a végén egy arculati kézikönyvet is készítünk, amibe részletesen leírjuk a logó és az arculat szabályait, arculati színek, formák pontos elhelyezhetőségét egy egy reklámhordozó esetén. Ezeket később nagyon jól tudja használni az, aki további anyagokat készít a vállalkozás részére, így megőrizve a stratégiailag fontos arculati jellemzőket.

Referenciáink közé sorolhatóak olyan vállalatok mint például a Caparol Hungária Kft. Amely egy olyan cégcsoporthoz tartozik, ami Európában a 3. legnagyobb festékipari vállalat. Valamint ezen kívül számos nagynevű vállalkozás választott már minket az évek során, ezek közül számos cég a mai napig megbízásokkal keres fel minket, amelyeket minden esetben a legjobb tudásunk szerint végzünk el!