Asztalos munka könnyedén, akár saját kezűleg!

A C.&E.FEIN GmbH elektromos szerszámgyártó cég az ablak- és faiparban, a szereléseknél és a belsőépítészet esetében is teljesen új megoldásokat, egyedi lehetőségeket kínál az asztalos szakemberek és a hobbi szinten otthon ügyeskedők számára, akiket az asztalos munka érdekel.

A speciális fejlesztésű, innovatív E-cut fűrészrendszerrel a bevágások, a kivágások és az illesztések teljesen problémamentesen, egyszerűen megoldhatók. Az eszköz segítségével az időrabló asztalos munkákat, azaz a szereléseket végleg el lehet felejteni. Az E-cut fűrészlapok a FEIN kétfajta oszcilláló gépére lettek kifejlesztve. A MultiMasterre és a SuperCut vágógépre. Ezen fűrészlapok fa, műanyag, valamint gipszkarton fűrészelésére és vágására is kiválóan alkalmasak. Az E-cut különleges előnye társaival, a körfűrésszel, beszúró fűrésszel és a tigrisfűrésszel szemben, hogy egyáltalán nincs szükség szabad térre sem oldalt, sem a munkadarab mögött.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az asztalos munka nagyban leegyszerűsödhet, hiszen ma már nem jelent gondot a szegek, csavarok elvágása sem, amelyek az ablakkeretben találhatók. A kifejezetten nagy terhelhetőségű FEIN oszcilláló szerszámok biztosítják a tág tartozékprogramot, azon keresztül pedig multifunkcionális alkalmazási lehetőségeket. Ilyen megoldások által a felhasználók precízen vághatják a parkettát, az ajtófélfát és a szegélylécet is gond nélkül egymáshoz tudják illeszteni. A fűrészlapok hossza pedig igazán jelentős bemerülési mélységet tesz lehetővé a szakik számára.

A termék tehát a fűrészlapok vésővel, kézifűrésszel és más kézi szerszámokkal való nagyon fáradságos és időrabló kézimunkáját teszi teljesen feleslegessé. A fő felhasználási területek ezen asztalos munkát segítő eszköz esetében a bútor- és konyhabeépítések, a belsőépítészet és a különféle elektromos szerelések.