Autófelszerelések: fagyálló hidrométer kedvezményes áron

A gépjármű fagyálló hidrométer használata a jármű hűtőfolyadék-szintjének ellenőrzésére viszonylag egyszerű feladat. Bizonyos hidrométerek csak etilén-glikol alapú fagyállót használnak (amely zöld színű). Bizonyos GM és európai járművek különböző színeket használnak a fagyálló fajták megkülönböztetésére.

Autófelszerelések széles kínálata várja a citidepo.hu weboldalon, köztük a fagyálló hidrométer is, amit kedvezményes áron megrendelhet. De hogyan használjon fagyálló hidrométert? Nyissa ki járművének motorháztetőjét. Keresse meg a fagyálló helyét és távolítsa el a kupakot. Helyezze a kupakot biztonságos helyre, amíg vissza nem kell helyeznie. Nyomja meg a hidrométer gumi végét, és szívja be a fagyálló anyagot. Kérdezhetjük azt is, hogy mi a hidrométer és hogyan működik? A hidrométer a folyadékok fajsúlyának (vagy relatív sűrűségének) mérésére szolgáló eszköz; vagyis a folyadék sűrűségének és a víz sűrűségének aránya. A hidrométer általában üvegből készül, és hengeres szárból, valamint higanyból vagy ólomból súlyozott izzóból áll, amely függőlegesen lebeg. Kérdés az is, hogy mi a hűtőfolyadék fajsúlya?

A hidrométerek csak etilén-glikol alapú hűtőfolyadék/fagyálló készülékeknél működnek. A propilén-glikolt nem lehet hidrométerrel leolvasni, mivel a fajlagos tömeg akár 70% -os koncentrációban is megnő, de 70% felett a fajlagos súly csökken. Hogyan ellenőrzi a fagyálló anyagot? Nyissa ki a fagyálló kupakját, ellenőrizze, hogy a folyadék eléri-e a legmagasabb vonalat. Ez a hűtőfolyadék-visszanyerő rendszer része. Ha a folyadék nem éri el a legmagasabb vonalat, nyissa ki az üveget, és adjon hozzá 50/50 arányú víz- és hűtőfolyadék-keveréket, amíg el nem éri. Használjon fagyálló hidrométert bátran! Amennyiben ilyen eszközt rendelne, keresse fel a citidepo.hu-t.