Autóriasztó rendszereknek számos típusa várja!

A gépjármű tulajdonosoknak fontos, hogy mindig biztonságban tudhassák járművüket. A mai modern autókba, bár gyárilag építenek riasztókat, ezek mégsem nyújtanak teljes biztonságot a felkészült tolvajok ellen. Ajánlatos mindenkinek, hogy utólagosan építtessen be védelmi rendszert járművébe.

Az autóriasztó rendszereknek számos típusával találkozhatunk a piacon, mivel az autólopások megnövekedésével, egyre több és újabb lehetőség van már jelen, amik már a legkülönfélébb igényeket is kielégítik. A széles kínálat közül, egy autótulajdonosnak nem könnyű választani, ezért a döntésnél, többféle szempontot vegyünk figyelembe. Próbáljunk arra törekedni, hogy a különböző védelmi rendszereket kombináljuk. Például, autóriasztó+gps, rablás-gátló+gps, immobilizer+gps stb. Ez azért ajánlatos, mivel a többszörös, illetve a kiegészítő védelem, jelentősen megnehezíti majd, még a legprofibb tolvajok dolgát is.

A mobiltelefonos GSM/GPS és a másodlagos azonosítást kérő autóriasztók, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mivel rendkívül hatékonyak, és felhasználóbarát kivitelűek. Ezek az autóriasztó típusok, kisméretűek, ami lehetővé teszi, hogy könnyen elrejthessük. Kábelei fekete azonosíthatatlan bekötésűek. Azonnal riasztanak illetéktelen behatolások esetén, gyors sms értesítés küldenek a tulajdonosnak, aki a mobiltelefonja segítségével megtekintheti a gépkocsija adott pozícióját. Használatuk kényelmes és egyszerű. Az autoriasztogps.hu weboldal meglátogatásával, megtekintheti megbízható és a legmodernebb autóvédelmi rendszereinket. Széles termékkínálatunkból, biztosan rátalál majd egy olyan védelemre, mely az Ön igényeinek a legjobban megfelel. Ha kérdése merülne fel a vásárlással kapcsolatban, hívjon bennünket a +36205802071 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az autoriasztogps@gmail.com címre.