AVIA teherautó alkatrész a legjobb áron!

Az Avia Motors cseh autógyártó vállalat, amelynek története 1919-ben kezdődött. Kezdetben a társaság repülőgépgyártásra szakosodott, és 1946-ban kezdte haszongépjárművek gyártását. Most a Csehszlovák Csoport holdingjának része. A produkció Csehországban zajlik.

AVIA teherautó alkatrész rendelhető az aruhaz.intermotor.hu weboldalon, tehát nézzen be bátran hozzánk és tekintse meg teljes alkatrész kínálatunkat hogy könnyen és gyorsan megtalálhassa azt, amire vágyik. Különböző karosszériaváltozatok állnak rendelkezésre, például teherautó, teherautó, tartálykocsi típusokra. A gyártó a tengelytáv 5 változatát kínálja. Az ilyen márkájú járművek kényelmesen használhatók a szállítási szférában, mivel az alváz nehéz pótkocsihoz csatlakoztatható, így csuklós teherautó képezhető, amelynek bruttó összsúlya 21.990 kg lehet. Összkerék-meghajtású járművek készülnek az AVIÁNÁL, amelyek optimálisak teherfuvarozáshoz vidéki körülmények között. Sőt, a vállalat gépseprőket, vontató járműveket és egyéb speciális gépeket gyárt, amelyekhez szintén kaphat nálunk alkatrészeket. Az ilyen márkájú járművek a legkönnyebbek az osztályukban. Például a 7750 kg összsúlyú D75 jármű esetében a legfeljebb 3.500 kg pótkocsival rendelkező csuklós jármű össztömege 10.990 kg. A D120 esetében ez az érték 15.490 kg, az alváz bruttó tömege 11.990 kg.

Ha jó minőségű pótalkatrészeket használ az Avia teherautókhoz, akkor nem kell gyakran felkeresnie a javító szakembereket. Tágas, korrózióálló kabinja van, amely egy acélszerkezet, horganyzott panelekkel. A kataforetikus aljzatot rozsda elleni védelemre használják. Elektrosztatikus bevonási módszerrel alkalmazzák. Egyszerre legfeljebb 7 ember befogadására alkalmas kabinok állnak rendelkezésre. Amennyiben AVIA autókhoz keresne alkatrészeket, nem árt benézni hozzánk az aruhaz.intermotor.hu weboldalra és itt mindent megtalál.