Az Atv csatorna műsora

Az ATV (korábban Magyar ATV néven) az első magyar privát tévécsatorna, amelyet 1989 óta folyamatosan sugároz. A műsorok középpontjában a hírek, a közélet, az aktuális események állnak.

Atv teljes műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon ezért ne habozzon, kattintson bátran ide, ha önt is érdekelné, hogy milyen érdekes műsorok lesznek nézhetőek az atv-n ma, vagy akár a hétvégén, hiszen weboldalunkon előre tervezhet, és megnézheti majd az egész heti műsort is. Részben közszolgálati kereskedelmi televízióként saját engedéllyel rendelkezik, és az esetek 50% -ában közérdekű műsorokat (híreket, aktuális eseményeket, sportot, vallást) kell sugároznia. E különleges státusz miatt a csatorna jogosult pályázni a kormány, valamint a rádió- és televízióhatóság támogatásaiért. 2003-tól a csatorna tulajdonosa a Magyar Hit Gyülekezete.  Az ATV kísérleti adását 1990 szeptemberében kezdte meg Agro TV néven, a vidéki kerületi stúdiók mezőgazdasági csatornájaként.

Öt kísérleti adás készült szombaton 6 és 13 óra között. Ezt követően pénzügyi okokból a csapat nem folytathatta tovább, de 1991. október 5-től a videókazetták terjesztésével a négy órás program napi ötmillió embert ért el. A korabeli szabályozás keretein belül 1995-től Budapesten az 50 kilométeres vételi területen adóként működött az UHF sáv 47-es frekvenciáján, ATV 47 néven. 1999-ben a neve megváltozott Magyar ATV névre, majd 2000 februárjában felvették a műholdas és kábelhálózatokba. Egyes kábelhálózatokban a csatornát az akkor megszűnt TV3 váltotta fel, ahonnan átkerült a népszerű reggeli műsor, amelyet 2002-ben juttattak vissza a köztévéhez. Az atv teljes műsorát megtekintheti bármikor a musor.tv weboldalon tehát látogasson ide, garantáltan nem fog csalódni weboldalunk sokszínűségében.