Az Erdélyi szállás legkiválóbbika, a Fortuna Hotel Önt is várja

Ha már elege van és egy kis kikapcsolódásra vágyik, olyan helyre szeretne menni, ahol a természet az úr, de mégis minden kényelem adott, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az erdélyi szállás az a hely, ami mindezt biztosítani tudja a kedves vendégei számára egész éveben.

Az általunk biztosított erdélyi szállás az a hely, ami örökre szóló, pozitív élményekkel, csodálatos emlékekkel fogja Önt is megajándékozni. Tusnádfürdő hihetetlenül gyönyörű hely, a természet egy olyan csodája, ahol ez emberek valóban közel kerülhetnek a szűz anyatermészethez, ami által energiával töltődhet fel, tüdejét friss levegővel töltheti meg. Az erdélyi szállás egy olyan háromszintes szállodakomplexum, ami tíz kényelmes szobával várja látogatóit, amelyek közül az egyik egy luxusapartman, ami például nászutasok számára is igazán nagyszerű helyet tud biztosítani. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégeink érezzék az Erdély adta hangulatot, ezért a szobákat megfelelő stílussal és különösen kényelmes bútorokkal rendeztük be, mégis ügyelve a modern kor követelményeire. Az erdélyi szállás vendégei élvezhetik a kristálytiszta hegyi levegőt, a környező erdő adta friss illatokat és hosszú sétákat, a patakok forrás vizét és a gyógyfürdők nyújtotta páratlan lehetőségeket, amik által teljesen regenerálódhat a szervezet. A finn szauna tökéletesen méregtelenít és megszabadít a káros anyagoktól.

Az erdélyi szállás azon csodálatos helyek egyike, ami családi nyaralás, fiatal párok romantikus útja, céges rendezvények és még csapatépítő tréningek esetében is igazán felüdítő, gyönyörű élményt garantál! A szálló vendégei pár nap alatt annyi pozitív energiát szívhatnak magukba, ami hosszú időn át kitart és segíti a hétköznapok nehézségeit leküzdeni. A Fortuna Hotel, a méltán népszerű erdélyi szállás várja Önt és kedves családját is!

Vélemény, hozzászólás?