Az Eurosport 2 csatorna műsorai az online műsorújságban!

Az Eurosport csatornának Európa-szerte többféle változata létezik, ahol a sportág televíziós jogai eltérnek. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Eurosport 2 csatorna vár minden kedves érdeklődőt a musor.tv weboldalon ezért ha önt is érdekli ez a csatorna mindenképpen nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a csatornáról és annak műsorairól. Az Eurosport 2 2005. január 10-én indult. Jelenleg 50 millió háztartásban és 47 országban érhető el 2, és 18 különböző nyelven sugározzák. Az Eurosport 2-t „a következő generációs sportcsatornaként” tartják számon, és elkötelezett a csapatsportok iránt, különös tekintettel az „alternatív” sportokra, mint például az európai kosárlabda, a National Lacrosse League, a Twenty20 krikett, az AFL Aussie Rules, a szörfözés és egyéb érdekes sportok.

Többek között a kézilabda Bajnokok Ligáját is sugározza a csatorna. 2010. július 2-án az Arena Football League bejelentette, hogy az Eurosport 2 megmutatja azokat a meccseket is, amelyeket az NFL Network az Egyesült Államokban szalagkésleltetéssel közvetített a szezon hátralévő részében, valamint az ArenaBowl XXIII közvetítését is műsorra tűzi. Az Eurosport 2 HD, a csatorna nagyfelbontású változata is megtekinthető. Közép- és Észak-Európában exkluzív programokat mutat be, mint például a német Bundesliga foci, WWE birkózó show-k és mérkőzések. Ausztrál foci élő közvetítéseket is biztosít, amelyek más verziókban nem érhetők el, mert a helyi hálózatok rendelkeznek jogokkal. Bővebb leírásért és az egész heti műsorújságért keresse fel a musor.tv weboldalt és itt mindent megtalál. Weboldalunkon ingyenesen megtekintheti a műsorújságot, ráadásul sorban sem kell állnia az újságárusnál azért, hogy hozzájusson a heti műsorhoz, hiszen nálunk elérhető lesz online.