Az MVM Csoport az energia ellátás élén!

Az MVM Zrt., valamint az általa irányított társaságok hazánk egyik legnagyobb tárasáságát alkotják. Magyarország nemzeti villamos társaságcsoportja, az MVM Csoportot versenyképes stratégiai holdingként működik, a mai napig a hazai villamosenergia-piac meghatározó, integráltan működő résztvevője. A cég mindemellett vezető szerepet vállal a régió villamos energetikájában is.

Az energia ellátásért felelős MVM Csoport Elismert Vállalatcsoportként működik, egy modern és hatékony irányítási eszközrendszer birtokában vezeti a cégcsoport szinte valamennyi leányvállalatának üzleti tevékenységét. A csoport működése biztosítja, hogy az egyes tagvállalatok tevékenységében mindig a csoportszintű munka kapjon prioritást, ami ezáltal lehetővé teszi a csoporton belüli szinergia lehetőségek kihasználását is, valamint a rendelkezésre álló erőforrások leghatékonyabb hasznosítását. Mindezek eredményeként az energia jövedelmezőségének javítása, a cégcsoport piaci, tulajdonosi értékének növelése adott.

Az energia tevékenységi körön belül a Magyar Villamos Művek több feladatot is ellát. Először is jelen van, mint villamosenergia-kereskedő, hazánk meghatározó villamosenergia-nagykereskedője. Mint energia termelő szintén vezető szerepet tölt be a Paksi Atomerőmű révén. A termelői portfólió bővítése során mindig a kereskedelmi szempontok prioritása érvényesül, hiszen a cég mindig mindent meg is tett azért, hogy felhasználói számára a leginkább kedvező áron biztosítsa az energia ellátást.

Az MVM Csoport azért vagy egy biztos és biztonságos rendszert garantáljon, hogy az áram ellátás soha ne legyen kérdéses hazánkban, hogy az energia a legkedvezőbb feltételek mellett jusson el minden otthonba! Az 50 éve hatékonyan működő vállalat a mai napi mindent megtesz, hogy szolgáltatásaival mindig kielégítse a legkényesebb igényeket is!