Babafonalak minden mennyiségben!

Webáruházunk széles kínálatában minden kedves vásárló kedvére válogathat a babafonalak sokaságában. Babafonalaink több színben is kaphatóak, van például rózsaszín, sárga, zöld, kék, piros, szürke és bézs babafonalunk is. Persze a babafonalakon kívül vannak téli, illetve nyári fonalaink, színátmenetes fonalaink, amigurumi fonalaink, illetve kötőtűink is.

Babafonalak rendkívül kedvezményes áron elérhetőek weboldalunkat az akciosfonal.hu-n. A Super Baby rózsaszín fonal 100% akrilból készült, így tökéletes lehet sapkák, sálak és egyéb meleg ruhák készítésére. A fonal 100 gramm súlyú, 360 méter hosszú és 2-es vastagságú, vagyis nagyon finom anyagú, ezért 3-as kötőtűt ajánlunk hozzá. A Super Baby világossárga fonal egy szintén magas minőségű babafonal, ami 100% akrilból készült. A fonal 360 méter hosszú, vastagsága pedig 2-es, így ehhez a 3-as méretű tű való. A Baby Love aranysárga 250 méter hosszú és 100 gramm a súlya. A fonal szintén 2-es méretű, ezért ehhez a 4-es méretű tű szükséges.

A Baby Merino Deluxe barna fonal 40% merinó gyapjúból, 60%-ban pedig prémium akrilból készült. A fonal 15 méter hosszú, 50 gramm súlyú, szálának vastagsága pedig igazán finom, ezért 3-as méretű tűt érdemes hozzá vásárolni. A Baby Merino Deluxe sötétszürke fonal szintén merinó gyapjúból és akrilból készült, tökéletes lehet sapkák és sálak készítésére. További információkért és részletekért érdemes lehet felkeresni weboldalunkat, az akciosfonal.hu-t, és itt megtalálhatja a teljes babafonal készletet is. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a vevoszolgalat@akciosfonal.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 30 725 1550 telefonszámot és csapatunk válaszol minden kérdésre.