Bajnai Nóra, budapesti pszichológus

Ha pszichológusra van szüksége a fővárosban, akkor felesleges tovább keresgélni, mivel mi tudunk ajánlani egy igazán kiválót! Manapság már nem néznek furcsán arra, aki pszichológushoz fordul, hisz egyre többen értik meg, egy nehéz élethelyzetben hatalmas segítséget jelenthet a pszichológus.

Budapesti pszichológus – A fővárosban Bajnai Nóra pszichológus és sportpszichológus áll azok rendelkezésére, akik úgy érzik szakember segítségére van szükségük problémáik megoldására, egy bizonyos élethelyzet feldolgozására. A pszichológus segíthet a munka és a magánélet közti egyensúly megtalálásában, a különféle életszerepek közti egyensúly fenntartásában. A mai felgyorsult világban ez különösen fontos. Sok esetben a pszichológus tud segíteni a problémán, mivel az sem ritka, hogy a felek annyira eltávolodtak vagy elbeszélnek egymás mellett. Szintén komoly probléma, hogy legtöbb ember nem képes kikapcsolni, lazítani. Idővel elkerülhetetlenné válik, hogy ennek alvási problémák, megbetegedések, párkapcsolati problémák, gyakori konfliktus legyen a következménye a környezettel. Bajnai Nóra, pszichológusnak már több pár is köszönheti, hogy párkapcsolati problémáikat sikeresen meg tudták oldani.

Bajnai Nórát szülők is rendszeresen keresik fel. Nem könnyű ugyanis egyedül megbirkózni a gyereknevelés adta nehézségekkel. A huszonegyedik század technikai újításokkal teli korában egészen más kihívások előtt állnak a szülők, mint az előző évszázadban. A szülők előbb-utóbb belátják, hogy egy problémával nem képesek egyedül megbirkózni és szakértő segítséget kérnek. A pszichológus segítséget tud nyújtani az óvoda és iskola választás terén, nevelési tanácsadásban tudja részesíteni a szülőt, Továbbá a pályaválasztás kapcsán is segítséget tud nyújtani!