Ballonos víz – a környezetbarát minőségi víz!

A Keszi-szóda szódavíz palackozással foglalkozó vállalkozás 1948-ban indult útjára családi vállalkozásként. A Keszi-szódánál nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre, ennek érdekében pedig HAACP élelmiszerbiztonsági rendszert és a legmodernebb technikákat alkalmazzuk. Víz kínálatunk folyamatosan bővül és nálunk magánszemélyeken kívül akár kereskedelmi egységek is találhatnak maguknak megfelelőt.

A ballonos víz azon kívül, hogy nagyon praktikus még környezetbarát is, és nem is kell cipekednie, mi házhoz szállítjuk önnek a magas minőségű vizet. A mi ballonjaink akár 50 utántöltést is bírnak, hiszen élettartamuk hosszabb a PET palackokénál, ez pedig azt jelenti, hogy 1000 liter vizet tud meginni anélkül, hogy a környezetet bármilyen módon szennyezné. Ezek a ballonok tökéletesek lehetnek otthonra vagy munkahelyre is, és cégünk mindent biztosít, ami kényelmes: pumpás adagolókat, valamint hideg- vagy meleg vizet adagoló automatákig. Ezek a vízadagolók rendkívül megbízhatóak, modernek, nem vesznek igénybe túl nagy helyet, ráadásul a kezelésük is egyszerű. Csak tartsa oda a poharát és már ihatja a vizét, a kávéját, a teáját, vagy a kedvenc szörpjeit.

Keszi-szóda kínálatunkban többfajta víz közül válogathat, például Szentkirályi, Füredi Oxion PH, Keszi Aqua Plussz, Keszi Pl-víz stb. magas minőségű vizek között. Ezek ráadásul nálunk mind kedvezményes áron kaphatóak. Amennyiben többet szeretne megtudni ballonos vizeinkről, vagy cégünkről, bátran látogassa fel weboldalunkat, a keszi-szoda.hu-t, és ott minden információt elolvashat. Ha kérdései lennének, nekünk felteheti, csak tárcsázza a +36 30 582 79 07 telefonszámot, vagy küldjön e-mail az info@keszi-szoda.hu e-mail címre, és minden kedves vásárlónk kérdésére készségesen válaszolunk.