Belföldi szállás kedvező árakon

Sokak számára a szállás csak kiegészítője magának az utazásnak. Mindenki azt akarja, hogy tiszta és kényelmes környezetben legyen, de nem tulajdonítanak a szállásnak több jelentőséget. De természetesen vannak, akik szeretik, ha ez egy kis extra a szálláson, hogy emlékezetes legyen.

Belföldi szállás foglalható az invia.hu weboldalon ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és megtekinthet több száz szállást különböző árkategóriákban. Árnyas Dió Lombház: Itt maga a szállás már kalandot ígér. Szeretné egy fa tetején tölteni az éjszakát? A verőcei üdülőövezet házigazdái nagyon hangulatos helyet hoztak létre egy fa lombjai között. A ház nagyrészt újrahasznosított és természetes anyagokból készül. Kiemelt figyelmet fordítottak az energiafelhasználásra, ezért a vendégeket arra is kérik, hogy csak annyi vizet és áramot használjanak fel, amennyire szükségük van. Szó szerint hallhatja a madarak csicsergését reggel az ágya mellett. Ez a különleges szállás – bár a talaj felett 3,5 méterre épült – nem áldozza fel a kényelmet. Bár apró, mégis nagyon otthonos és kényelmes. Van konyha, fürdőszoba, galéria szunyókáláshoz, és még egy nagy erkély is.

A Nomád Hotel számos különböző és egyedülálló szállást kínál a kalandorok számára, de ez az egyik legérdekesebb lehet. A hagyományos szállodán kívül vannak bungalók és egy konténerház is, de az igazi érdekesség a buborékformájú szoba. A buborékok inkább egy kis házra emlékeztetnek, sőt franciaágyak és puha szőnyegek is vannak bennük. A szinte tökéletesen gömb alakú hálóterület sok helyen átlátszó, így közvetlenül az ágyból figyelheti az eget.  Amennyiben megtekintené ezeket az érdekes szállásokat vagy szobát foglalna valahol, nem kell mást tennie, mint rákattintani az invia.hu-ra, és itt mindent megtalál.