Béreljen autót a Green Autókölcsönzőtől

Nagyon sokan vannak, akik napi rendszerességgel vezetnek autót, azonban adódhatnak olyan helyzetek, amikor autóbérlésre kerül a sor. Kényelmesen utazhatunk egy légtérben a többiekkel és jelentős üzemanyagra szánt összeget is megtakaríthatunk.

A Green Autókölcsönző a legjobb választás, ha autóbérlésről van szó. Általában a sofőrök személyautó tulajdonosai is egyben, vannak azonban olyan helyzetek, amikor a saját autó túl kicsinek bizonyul és nagyobbra lenne szükség. Ilyen lehet például egy költözés is, amikor egy teherautó bérlése nagyon praktikus megoldás, hiszen így minden tárgy sokkal gyorsabban és biztonságosabban szállítható. A kisbusz bérlés több helyzetben is jól jöhet, mint például amikor egy nagyobb csapat indul kirándulni, esküvőre, vagy akár egy céges rendezvényre. A Green Autókölcsönzőtől kisteherautók, emelőhátfalas kisteherautók, személygépkocsik, kisbuszok és kisteherautók egyaránt bérelhetők. A folyamatosan frissülő flotta minden autója kiváló műszaki állapotban van. A bérlés négyféleképpen törtéhet: személyesen, a honlapon keresztül az árajánlat kérése gombra kattintva, telefonon vagy e-mailen keresztül. Az itt dolgozó kollégák a lehető legrövidebb idő alatt felveszik majd Önnel a kapcsolatot és válaszolnak a kérdésekre vagy visszaigazolják a foglalást. Abban az esetben ha a bérlés tizenöt napnál hosszabb, egyedi bérleti díjat és egyedi kilométer limitet kalkulálnak, hogy Ön a legkedvezőbb árat kapja.

Látogasson el a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra és tekintse meg a kínálatot. Ha bármilyen kérdése lenne vagy bővebb információkat szeretne megtudni a szolgáltatásokkal kapcsolatosan, akkor hívja a +36 30 229 4100-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címre.