Berlini hétvége repülővel – Kiváló program az egész családnak!

Berlinben rengeteg látnivaló várja az érkezőket, így érdemes kényelmes cipőt húzni, hisz, ha minél több látványosságot szeretne megtekinteni, akkor igen csak le kell járnia a lábát. Berlinben mindenképp érdemes eltölteni több napot, hogy mindent megtudjon tekinteni, amire kiváncsi.

Berlini hétvége repülővel akár egyénileg is megszervezhető, azonban, ha biztosra akar menni, akkor érdemes a Challenge Hungary utazási irodát választani. Ők előre lefoglalják a szállást, repülőjegyet, így Önnek már csak azt kell kitalálni, hogy milye nevezetességeket szeretne megtekinteni. Berlin legfőbb látnivalóit akár egy hétvége alatt is meg lehet tekinteni. Egy hosszú hétvége alatt pedig szinte mindent meg lehet nézni. Ehhez érdemes használni a helyi tömegközlekedést és az sem árt, ha előre eltervezi, hogy milyen látványosságokat szeretne megtekinteni. Semmiképp sem érdemes kihagyni Berlin emblematikus építményét, a Brandenburg-i kaput, mely számtalan világtörténeti jelenetnek volt szemtanúja. Ugyan, ez a leghíresebb látnivaló, azonban számtalan egyéb látnivalót is tartogat Berlin.

A teljesség igénye nélkül nem szabad kihagyni a Múzeum-szigetet, mely az UNESCO kulturális örökségének része. Ez egy olyan sziget, ahol öt múzeumot csoportosítottak össze. A Bundestag, vagyis a parlament is érdekes lehet, továbbá a híres-hírhedt berlini fal. Ezenkívül az olimpiai stadion és a Berliner Dom is érdekes látnivaló. Összességében napestig lehetne sorolni a rengeteg látnivalót. Aki szeretné tartalmasan tölteni az időt Berlinben, annak bőven van rá lehetősége. Bővebb információért, valamint az utazás lefoglalásáért, látogasson el a varavilag.hu weboldalra és tájékozódjon!