Bestseller regények a legjobb áron!

A bestseller olyan könyv, amely a legkelendőbb státuszáról ismert, és a bestsellerlistákat újságok, magazinok és könyvesbolt-láncok teszik közzé. Egyes listák osztályozásokra és szakterületekre vannak lebontva (regény, ismeretterjesztő könyv, szakácskönyv stb.).

Bestseller rendelhető a book24.hu weboldalon, tehát ha igazán minőségi és érdekes könyveket keres, akkor itt a helye nálunk. Egy szerzőt bestseller írónak is nevezhetünk, ha munkája gyakran szerepel egy listán. A listák többsége a nemzeti és független könyvesboltok könyveladásait, valamint a nagy internetes kiskereskedők, például az Amazon.com és a Barnes & Noble eladásait tartalmazza. A mindennapi használatban a bestseller kifejezést általában nem társítják az eladások meghatározott szintjéhez, és a kiadók reklámozásában valóban nagyon lazán használható. A kiváló tudományos értékű könyvek általában nem válnak bestsellerekké, bár vannak kivételek. A listák egyszerűen megadják a kategória legtöbbet eladott címeit a megadott időszakban. Egyes könyvek jóval több példányban keltek el, mint a jelenlegi „bestsellerek”, hosszú időn keresztül. Különösen a regények esetében nagy költségvetés és irodalmi ügynökök, szerkesztők, kiadók, lektorok, kiskereskedők, könyvtárosok, marketingesek láncolata vesz részt a bestsellerek “készítésében”, vagyis az eladások növelésében.

Steinberg úgy határozta meg a bestsellert, mint egy olyan könyvet, amelyre a kereslet a könyv kezdeti megjelenésétől számított rövid időn belül jelentősen meghaladja az akkoriban nagy eladásoknak tekintett mennyiséget. További részletekért és bestseller rendelésért nézzen be a book24.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha a könyvekről szeretne kérdéseket feltenni.