Beton javítása egyszerűen

A betonjavító PE85 MI kétkomponensű, nem érzékeny a nedvességre, ezért expozíció esetén nem fog buborékosodni vagy megduzzadni. Ez az anyag néhány perc alatt tapad, és egy órán belül lecsiszolható és felhelyezhető. Bővebben erről a termékről weboldalunkon olvashat.

Beton javítása elérhető a PE85 és PE65 termékekkel amelyek mind kiváló minőségűek, és ezeket megtalálhatja az epo-trend.hu weboldalon, ezért érdemes ide látogatni, ha önnek is betonjavító termékekre lenne szüksége és csak prémium minőségűt akar megvásárolni. A PE65 önterülő, 100% szilárd anyag. A kis forgalmú padlókhoz tervezett A SealBoss 6500 poliurea kötőanyag új generációs poliurea technológiával rendelkezik, amely egyedülálló fizikai tulajdonságokat, magas hőmérsékleti tartományt és a kikeményedési időt jelent. A SealBoss 6500 egy gyorsan keményedő, félkemény poliurea, különféle keménységben kapható, ipari, kereskedelmi és lakossági betonpadlók építési és vezérlési hézagjainak kitöltésére szolgál.

SealBoss 6500 QuickFix alkalmazások: 5–9. Osztályú betonpadlók, nehéz járművek forgalmát befogadó alkalmazások, például villás emelők vagy acél kerekes szekerek, repedések, sérült kezelőcsuklók, vízszintes betonon lévő építőelemek kitöltése.  Ezek nagyon rugalmasak, lehetővé teszik a födém mozgását, mégis elég erősek ahhoz, hogy megvédjék a beton függőleges széleit a nagy megterhelés alatti fröccsenéstől. Amennyiben megtekintené teljes betonjavító termék kínálatunkat, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat az epo-tend.hu-t és itt megtalálhatja majd a teljes kínálatot az árakkal és a betonjavító termékek illusztrációival együtt. A betonjavító rendelés mindössze néhány kattintásba kerül, ezért mindenképpen megéri benézni hozzánk.