Bevált flörtölési trükkök félénkebbek számára is!

Természetesen mindig helyzet és személy függő, hogy épp melyik csábítási trükk is hatásos az adott szituációban, ám mégis van pár aranyszabály, amit érdemes betartani, ami a legtöbb esetben hozzásegít a sikerhez, ha jól alkalmazod.

A szemöldök felvonása csábos és magabiztos tekintettel párosulva hatékony fegyvere a figyelem felkeltésnek. A szemkontaktus és egy apró mosoly mellett tehát néhány másodpercre mindkét szemöldököd gyors ütemben húzd fel, majd ereszd le. Érdemes otthon előbb a tükör előtt gyakorolni, hiszen a lassú szemöldök felvonás épp ellenkezőleg inkább az elutasítás jele.

Ha szeretnéd felhívni magadra a figyelmet, akkor az ajkak megnedvesítése remek taktika lehet számodra, ugyanis a vonzalom egyik legtisztább kifejezése, de mégsem árulsz el semmit. Mindig ügyelj arra, hogy diszkréten tedd ezt, ellenkező esetben nevetséges hatást érsz el. Az a megfelelő, ha csak az alsó ajkad nedvesíted meg a nyelveddel.

A gyors pillantások szintén jelezhetik a másik nem felé vonzalmad. Érdemes tehát gyors, futó pillantásokat vetned arra a személyre, akit szeretnél meghódítani. A mértékletességre itt is ügyelni kell, hiszen ezekből a pillantásokból egyszerre összesen három is elég a sikerhez.

A bájos, félénk mosoly az a trükk, ami szinte mindig bejön! Ha szimpatikus vagy a másik fél számára, akkor egy lágy félmosoly, mely egy picit látni engedi fogaidat ellenállhatatlanná fog tenni. Kombinálhatod ezt plusz még egy mély szemkontaktussal is, vagy szégyenlősen lefelé is nézhetsz.

Ha már sikerült felhívni magadra a figyelmet, sikerült beszélgetésbe elegyedni a partnereddel, akkor kezdődhet a játék. Szórakozottan játszhatsz például egy kulcscsomóval, vagy végigfuttathatod ujjaidat poharad szélén, egészen lassan és érzékien. De itt is vigyázni kell, ugyanis ha ezt csinálod az egész randi alatt, akkor másik fél jogosan gondolhatja azt, hogy utat.

Forrás: Ingyenes társkereső