BIX2 – azonnali szerver elérhetőség bárhonnan, bármikor

Ma már több cég ajánlatai közül válogathatunk a szerver hoszting, a szerver bérlés vagy a virtuális szerver érdekében, ám csak egy olyan vállalat van, aki azonnali elérhetőséget, felügyeletet és irányíthatóságot biztosít. A BIX2 az a méltán elismert cég, amely forradalmian új lehetőséget tud biztosítani ügyfelei számára a nagyszerű Szerver Figyelő alkalmazás által.

A BIX2 három fő alkalmazási területet tud biztosítani, mely a szerve hosting, a szerver bérlés és a vps. Mindezen szolgáltatások mellé egy teljesen ingyenes, iPhone-ra letölthető alkalmazással tudja azt a megoldást nyújtani mely számtalan előnnyel jár. Többek között valós idejű riasztásokkal rendelkezi az alkalmazás, így e-mailt, sms-t vagy push notification üzeneteket küld és biztosítja, hogy bármikor és bárhonnan elérhetőek a szerver gépek, azaz nem kell a szervertermekhez utazni, nem kell erre külön időt szánni és sürgős esetben még az operátort sem kell hívogatni.

Az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi a BIX2-től megrendelhető szolgáltatások szerveradatainak megtekintését, a szerver irányítást, ami által a szerver újraindítható, leállítható vagy VNC konzol igényelhető, kérhetőek és megtekinthetőek a statisztikák, melyeket a BIX2 kínál ügyfelei számára, beállíthatóak az értesítési üzenetek, tehát hogy milyen formában is szeretnénk üzenetet kapni, kapcsolati információk kérhetőek és ha szeretnénk bővíteni a rendszerünket, akkor további opciók is megrendelhetőek, mindezek pár egyszerű kattintással egy mobilról.

A BIX2 által Önnek is olyan stabil, megbízható rendszere lesz, mely lehetővé teszi a gyors és pontos, fennakadás nélküli munkavégzést és ami a legfontosabb, a könnyen és egyszerűen kezelhető szerver irányítást a szerver hosting, a szerver bérlés és a virtuális szerver esetében. Az ingyenes alkalmazás várja egy új, magasabb technikai szintet biztosítva az Ön számára is!

Forrás: Virtuális szerver