Bízza könyvelését megbízható csapatra, biztos kezekre!

Minden vállalat életében fontos szerepet játszik a könyvelés. Fontos, hogy azt megbízható, tapasztalt, lelkiismeretes és naprakész cégre bízza, akik mindig készséggel állnak rendelkezésére. Társaságunk, az Ecoexp Kft. jogelődjeivel együtt már két évtizede dolgozik a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán, így biztos lehet benne, hogy ha mellettünk dönt nem érheti csalódás, avagy könyvelő irodánk segít abban, hogy vállalkozása minél eredményesebben és költséghatékonyabban működjön!

Mi nem egyszerűen csak elvégezzük a könyvelés feladatát megbízóink számára, hanem teljes körű szolgáltatásokat kínáltunk. Ha hozzánk fordul biztos lehet benne, hogy mi mindig tájékoztatjuk a lehetőségekről, aktuális, naprakész információkkal látjuk el, és felhívjuk a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre is. Tudjuk jól, hogy nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok, a könyvelés útvesztőiben, azonban ez az Ön számára nem okozhat gondot. Képzett és tapasztalt munkatársainkkal megszervezzük a folyamatait, optimalizáljuk a költségeit, valamint figyelmeztetjük a határidőkre is.

Tudnia kell, hogy a profi könyvelés érdekében nálunk a lehető legjobb helyen jár! A vállalkozások, non profit szervezetek, különféle intézmények teljes körű, alapos és precíz könyvelésének ellátását vállaljuk, és tesszük azt akár a vállalkozás telephelyén, akár irodánkban. Önnek nem kell fáradoznia, hiszen a könyvelési bizonylatokat futár veszi át, hogy csak vállalkozására koncentrálhasson.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, az Ecoexp várja, ha az egyszeres és kettős könyvvezetés, az éves beszámoló elkészítése, az adóbevallások elkészítése, visszamenőleges könyvelés készítése, az elektronikus bevallás, a kimenő és bejövő számlák könyvelése vagy bármilyen más könyvelés feladat az, melyet szeretne profikra bízni! Keresse fel honlapunkat, ahol máris kérhet személyre szabott, kedvező ajánlatot!