Bőrfeszesítés 11 soros HIFU kezeléssel

A nők különösen érzékenyek szépségükre és nem szívesen látják a tükörben, hogy az idő vasfoga hatással van a bőrre. Különösen az arcbőrön láthatóak a rácok, melyek az öregedést kíméletlenül jelzik. Szerencsére nem kell lemondani a fiatalos arcbőrről és ehhez kés alá sem kell feküdni. Ugyanis a megoldást a 11 soros HIFU arclifting jelenti!

HIFU kezelés által rövid időn belül látványos eredmény érhető el! Elsősorban a hölgyeket zavarja a ráncok megjelenése, ugyanakkor a férfiak sem szívesen látják magukon az idő múlását, így sokan nyúlnak különféle ránctalanító krémek után. Ezek azonban jellemzően nem járnak látványos eredménnyel, cserébe viszont nem túl olcsók. A botox lehet még egy alternatíva, viszont számos világsztáron látni, hogy mennyire megváltozik arcuk a botox kezelés után. Ha szeretné, hogy arca újra fiatalos legyen, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a 11 soros HIFU kezelést. Maximális lövésszámmal a kezelt felülettől függően a HIFU kezelés körülbelül egy-másfél órán keresztül tart. A HIFU fókuszált ultrahangos kezelésnek köszönhetően tartós és egyben látványos bőrfeszesítés érhető el.

A 11 soros HIFU kezelés nem jár semmiféle mellékhatással és szinte teljesen fájdalommentes. Teljesen mindegy, hogy milyen bőrtípussal rendelkezik, például világos, sötét, érzékeny, a HIFU kezelés bármely bőrtípuson biztonságosan alkalmazható. A kezelést követően az arc sminkelhető és a mindennapi tevékenység korlátozására sincs szükség. A kezelés hatása körülbelül két-három héten belül válik láthatóvá. Ha valóban hatékony kezelésre vágyik, mely természetes eredménnyel jár együtt, akkor válassza a 22 soros HIFU kezelést! Bővebb információkért mindenképp érdemes ellátogatni a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra és tájékozódni!