Budapest autósiskola – magas színvonalú szolgáltatást

Az R-Keresztúr Autósiskola magas színvonalú szolgáltatást nyújt, azok számára, akik autós vagy motoros jogosítványt kívánnak megszerezni.

Az R-Keresztúr Budapest autósiskola, magas színvonalú oktatásban részesíti diákjait, az elméleti és a gyakorlati rész elsajátításában egyaránt. Az autóiskolánk már több évtizede sikeresen működik, melyet nálunk végzett diákok is bizonyítanak. Miden tanulni vágyó személyt várnunk, akik „A”, illetve „B” típusú jogosítványt szeretnének megszerezni. A “B” kategóriás jogosítvány, más néven autós vezetői engedély, lehetővé teszi a segédmotoros kerékpár, mezőgazdasági vontató és annak könnyű pótkocsija, kerti traktor, állati erővel vontatott jármű, valamint kis vagy a (forgalmi engedélyben jegyzett) maximum 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű személygépkocsi, vagy tehergépkocsi vezetését. Az autós jogosítvány megszerzéséhez, a távoktatási vagy tantermi tanfolyamra azok a személyeket vehetjük fel, akik a jogszabályban meghatározott 17 éves életkort betöltötték, vagy annál 6 hónappal fiatalabbak.

Az “A” kategóriás, vagyis a motorkerékpár jogosítvány, 600 cm3 és 40 KW motor teljesítmény fölött lévő motorkerékpárokra vonatkozik. Ennek a hajtási engedélynek a megszerzésével, jogosultságot szerezhetünk a segédmotoros kerékpár vagy az “A1” és az “A2” kategóriába tartozó motorkerékpár, valamint mezőgazdasági vontató és annak könnyű pótkocsija, kerti traktor és állati erővel vont jármű vezetésére. Erre a tanfolyamra, azok jelentkezését várjuk, akik betöltötték a 24 éves életkort, illetve annál 6hónappal fiatalabbak. Látogasd meg a carschool.hu oldalunkat, ismerkedj meg autós iskolánkkal, oktató járműveinkkel és hamarosan induló tanfolyamainkkal, melyekre akár azonnal jelentkezhetsz.