Budapesti sétahajózás pizza és sör társaságában

Budapestet méltán emlegetik úgy, mint a világ egyik leggyönyörűbb fővárosát. A város nappal és éjszakai fényben egyaránt lenyűgöző. Budapest számos csodálatos látnivaló akad, azonban megkockáztatjuk, hogy a legszebbek a Duna partján találhatók. Ha nem mindennapi módon szeretné megtekinteni a történelmi város nevezetességeit, akkor megnyugtatjuk van rá lehetőség, ráadásul ez több, mint egy egyszerű városnézés.

Sétahajó Budapest szívében. A sétahajózás egy nem mindennapi élmény. A Dunán hajózva csodálatos panoráma tárul az ember szeme elé, amit kár volna kihagyni. A sétahajózás nagy előnye, hogy nem kell a tömegben furakodnia, hogy lásson valamit vagy hallja az idegenvezető szavait. A sétahajózás során garantáltan nem kell furakodnia, hogy lásson valamit. A városnéző hajózás során megcsodálhatja a főváros legszebb nevezetességeit az impozáns látványú Dunáról. Annak érdekében, hogy a látványosságokat ne csak nézze, de minél többet meg is tudjon róla, Audio Guide segítségével 11 nyelven hallgathatja. Ha a hajón megéhezne, akkor egy 26 cm-es pizzával enyhítheti éhségét választható feltéttel, valamint korlátlan sörfogyasztással, mely tartalmazza a sört vagy egyéb alkoholmentes italvariációkat. Ha viszont a pizza nem a kedvence, akkor sem kell aggódni, hisz számos street food alternatívából lehet választani, mint például belga gofri, csoki fondü, panini, hot dog vagy piadina.

A hajó délelőtt 11 órától este 21 óráig indul, így mindenki eldöntheti, hogy a nappali fényben vagy éjszaka szeretnék-e látni a kivilágított Budapestet. A jegy nem csak a hajókázásra szól, hanem tartalmazza a pizzát vagy választott harapnivalót, a korlátlan sörfogyasztást. Maga a hajózás 75 percen keresztül tart. Ha egy laza randevút szeretne kedvesével, vagy a barátaival kellemes környezetben megebédelni vagy megvacsorázni, akkor a budapesti hajókirándulás tökéletes alkalom erre. Biztos lehet benne, hogy nem mindennapi élményben lesz része, ha a hajóról csodálhatja meg a csodálatos budapesti panorámát ínycsiklandozó ételek, finom sör és szerettei, barátai és családja társaságában. Ne hagyja ki Ön se ezt a nagyszerű lehetőséget!