Business central a Microsofttól

A Microsoft Dynamics 365 Business Central a Microsoft legújabb SMB ERP-ajánlata, amely 2018. októberétől a világ minden táján 19 országban válik elérhetővé.

Business central minden részlete megtalálható a devit.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk ha azt szeretné, hogy az ön számára is elérhető legyen a business central. A Business Central a NAV teljes funkcionalitását egy SaaS-környezetbe hozta, és a Microsoft Dynamics NAV ütemtervének jövőjeként szolgál, és a szélesebb körű Microsoft Dynamics 365 megoldás kínálatában felhő, helyszíni és hibrid telepítési lehetőségeket kínál. A Microsoft Dynamics 365 Business Central a Microsoft Dynamics NAV teljes erejét hozza a felhőszolgáltatásba. A Microsoft Dynamics 365 Business Central egy felhőalapú, minden az egyben üzleti menedzsment megoldás, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy a belépő szintű számviteli szoftverükről vagy a korábbi ERP rendszerükről egyetlen, átfogó megoldásra frissítsenek a pénzügyek, a műveletek, az értékesítés és az ügyfelek kezelésére. Ez segítené a szervezeteket folyamataik egyszerűsítésében, az ügyfélkapcsolatok javításában és a növekedés lehetővé tételében.

A vállalkozások összekapcsolása és a hatékonyság növelése automatizált feladatokkal és munkafolyamatokkal elérhető, mindezt a Microsoft megszokott felhasználói felületén, például a Word, az Outlook és az Excel között. Megalapozható betekintés – a Microsoft vezető intelligens technológiái által nyújtott összekapcsolt adatok, üzleti elemzések és útmutatások révén többet érhet el és teljes képet nyerhet az üzletről. Fejlődésre épülő megoldások – gyors kezdés, növekvő és valós idejű alkalmazkodás rugalmas platform segítségével, amely a változó üzleti igények alapján megkönnyíti a Business Central túlterjesztését. 2018 októberében a Microsoft különféle frissítéseket vezetett be, amelyek tovább javítják a terméket. További részleteket a devit.hu-n talál.