Cave club babák és kiegészítők!

Ismerje meg a Cave Clubot – az őskori gyerekek igazán rakoncátlan csoportját, akik jóval előrébb járnak, mint az idő! A Cave Club babák és játékok segítségével a gyerekek visszamehetnek az időben, és vadonatúj történeteket fedezhetnek fel kedvenc őskori szereplőikkel, például Rockelle-lel és óriási dinóbarátjával a Tyrasaurus-szal.

Cave club babák és kiegészítők kaphatóak a jatektenger.hu weboldalon ezért ne habozzon, itt a helye weboldalunkon, ha ön is megrendelné gyermekeinek a Cave Club babáit. Készen áll a kalandra? Üljön a T-Rex figurára és csíptesse be a baba lábát – még egy második ülés is van a dínón egy barátjának (más babák külön kaphatók). Amikor eljön a pihenés ideje, a gyerekek egy dinós rágcsálni valót etethetnek a T-Rex-szel, a nyakán lévő kart megnyomva nyissa ki és csukja be a száját, és segítsen neki az evésben! Használja a hajkefét és a beilleszthető hajkiegészítőt, hogy a Cave Club barátok új külsőt kapjanak, majd nyeregbe szállva ismét elvágtassanak a T-Rex-szel az ösvényre. A Rockelle baba vad, neonfényes frizurával rendelkezik, és vad ruháival beilleszkedik az állatok körébe. A 4 éves és annál idősebb kalandorok további Cave Club babákat és játékokat gyűjthetnek, hogy visszamenjenek az időben! Mindegyik baba külön kapható, a készlet erejéig.

A színek és a díszek eltérőek lehetnek, ezért megéri szétnézni weboldalunkon. A babák készen állnak a lovaglásra – ültesse be a T-Rex nyergébe, akassza be a baba lábait és kezdődhet a kaland! Amennyiben még ennél is többet tudna meg a Cave Club babákról és kiegészítőkről, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a jatektenger.hu-t és itt megtekintheti a teljes Cave Club kínálatot is, megtalálhatja az árakat és ha tőlünk rendel, akkor a kiszállítást villámgyorsan vállaljuk majd. Cave Club kínálatunkban ott van a Fernessa, a Tella, valamint az Emberly baba is.