Céget szeretne alapítani?

Mindent kezdet nehéz, szokás mondani. Nincs ez másként a cégalapítást illetően sem. Azonban, ha jó könyvelőt választunk, akkor csupán a nagyon szükséges dolgokhoz fogunk kelleni. Természetesen egy jó könyvelőiroda munkatársa tanácsokkal is ellátja a cégalapítókat, illetve érthető nyelvezeten elmagyarázza a legfontosabb tudnivalókat.

Könyvelés, cégalapítás a 14. kerületben működő könyvelőirodánk igyekszik segíteni mindazoknak, akik valamilyen vállalkozásba szeretnének kezdeni. A Zorigo.hu Könyvelőiroda nem csupán azoknak jelent nagy segítséget, akik most szeretnének céget alapítani, hanem azok is igénybe vehetik a szolgáltatásainkat, akik könyvelőt szeretnének váltani.

A Zorigo.hu Könyvelőiroda már 1993 óta áll ügyfeleinek rendelkezésére Budapesten. A könyvelés, cégalapítás a 14. kerületben megtalálható irodánkban. Könyvelőirodánk nem csupán könyveléssel és cégalapítási tennivalókkal foglalkozik, hanem kérhet tőlünk személyi jövedelem adó bevallást, azaz SZJA-t, bérszámfejtését, bevallásokat, mérlegek készítését, visszamenőleges könyvelést, valamint adótanácsadást is kaphat kollégáinktól. Mindezek mellett vállaljuk még a hatóságok előtti képviseletet is. Mindezek mellett regisztrált mérlegképes könyvelővel is rendelkezünk.

Irodánk még a cégalapítást megelőzően hasznos tanácsokkal látja el Önt, hogy ideális döntéseket hozhasson. Indulási akciónk keretében pedig 25%-os kedvezményt adunk a könyvelési díjra. Mindezt nem csupán az első hónapban, három hónapot át lehetősége van kihasználni. A www.konyveles14ker.hu weboldalon Ön is megtekintheti, valamint részletesebb tájékoztatást kaphat a Zorigo.hu Könyvelőiroda szolgáltatásairól és különféle tevékenységeiről. Könyvelőirodánkban biztosan a legkidolgozottabb könyvelést készítjük el.