Cégkivonat letöltése online

Cégkivonatra minden cégnek szüksége lehet, hisz ezeket általában pályázatokhoz, illetve banki ügyintézéshez kötelező jelleggel kérik. A hiteles cégkivonatokat mi a megadott e-mail címre azonnal kézbesítjük. Ezzel nagymértékben megkönnyítheti mindennapjait, spórolhat idején, hisz így nincs szüksége sorban állásra.

Cégkivonat letöltéséért, keresse fel honlapunkat, ahonnét néhány perc alatt hozzájuthat az Önnek szükséges dokumentumokhoz, melyeket online megrendelhet. A nálunk megrendelt, illetve letöltött cégkivonatok a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazzák. Weboldalunkon, a hitelescegkivonat.com-on, a rendelés, illetve a letöltés nagyon egyszerű. Első lépésként ki kell választani a céget. Ezt könnyedén megteheti a cégkeresőben a cégnév, cégjegyzékszám vagy adószám megadásával. Amikor a céget pontosan beazonosította, a programunk lehetőségeket ad, melyből a szükséges cégdokumentum típusát kiválaszthatja, és kosárba rakhatja. Itt a visszalépésekkel, akár több dokumentumot is egyszerre igényelhet.

Nálunk csakis hiteles cégdokumentumokhoz juthat hozzá, hisz rendszerünk számára az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata (OCCSZ) szolgáltatja a cégadatokat. A hiteles cégdokumentumokat akár angol, német vagy francia nyelven is igényelheti. A hiteles cégkivonatokat elektronikus formában küldjük el megrendelőinknek, még a közhiteles cégkivonatokat postai úton, fuvarköltség nélkül juttatjuk el. Ezenkívül nálunk még igényelhetnek E-hiteles cégkivonatokat, hiteles- és közhiteles cégmásolatokat, névjegyeket és cégbizonyítványokat. Rendelésért, illetve egyéb információért, keresse fel honlapunkat. Amennyiben kérdése merülne fel, kérje bátran ügyfélszolgálatunk segítségét.