Citromail, levelezési rendszer számtalan előnnyel

Ma már megannyi levelezési rendszer közül válogathatnak az érdeklődők, hiszen a legtöbb szolgáltatás teljesen ingyenes, ám koránt sem mindegy, hogy melyik rendszer mellett is tesszük le a voksunkat, ugyanis van amelyik egészen sok funkciót tud biztosítani, biztonságos és felhasználóbarát és van amelyik lebutított és csak bosszúságot okoz.

A Citromail hazánk egyik legnépszerűbb levelezési rendszere és természetesen nem is véletlenül, hiszen megannyi szolgáltatása révén tulajdonképpen mindent megad ezen a területen, ami csak számít. A Citromail könnyedén elérhető mobiltelefonról is és kiemelt előnyei közé tartozik, hogy beállítható az is, hogy más levelezőrendszerekbe érkező e-mailjeinket is megkapjuk citromailes fiókunkba,

A rendszer nem kevesebb, mint két gigabyte-os tárterülettel rendelkezik és akár egy gigabyte-os mellékletet is küldhetünk általa, amit a címzett egy letöltő linken érhet el adott ideig. Ahhoz, hogy a Citromail biztonságos legyen egy szigorú spamszűrőt is beépítettünk, tehát a kéretlen levelek, a körüzenetek és a különféle reklámok nem zaklathatnak általa. A Citromail alkalmazkodik a folyamatos technikai követelményekhez, így a fontos levelekről sms-es értesítést is adunk igény esetén, továbbá a CitroTicker program által értesítést kapunk számítógépünkön, ha új levelünk érkezett.

Ahhoz, hogy a rendszer valóban felhasználóbarát legyen a Citromail postafiókunkhoz mobilhozzáférést is biztosítunk. Ehhez csupán csak annyit kell tennie, hogy a mobil böngészőjében keressük az m.citromail.hu weboldaltat keressük meg, ami egy telefonra optimalizált honlapot jelenít meg, így a Citromail bármikor és bárhonnan elérhetővé válik.

Természetesen az Andriod és iOS operációs rendszerrel működő okostelefonokra is gondoltunk, tehát a Citromail ingyenes alkalmazásokat biztosít, hogy általuk könnyedén és egyszerűen tudjuk kezelni a levelező rendszerünket letöltésére.

Ha a legjobbat szeretné, gyors és biztos elérést, biztonságos rendszert, akkor a Citromail várja!

Forrás: Citromail