ClearSmile, a láthatatlan fogszabályozó

A hagyományos fogszabályzók jól láthatók, így azok viselése sokak számára kellemetlen. Ezzel szemben a ClearSmile teljesen láthatatlan marad, így a viselőjének egyáltalán nem kell attól tartania, fény derül a szabályzó használatára.

A fogszabályozás Budapest városában igen keresett szolgáltatás, hiszen nagyon sokan elégedetlenek a fogaik állásával, sok esetben pedig valóban szükségesnek minősíthető az ilyen jellegű beavatkozás. Számukra jelent tökéletes megoldást a ClearSmile, amely teljesen láthatatlan marad; a készülék a legmodernebb orvosi technológia alkalmazásával készül, így a kivehető ClearSmile tökéletes megoldást jelent bárki számára.

A fejlett fogászati technológiák alkalmazásának köszönhetően a ClearSmile képes lerövidíteni a kezelési időt, ami azt jelenti, hogy a láthatatlan megoldás hatékonyabb a hagyományos félkeretes szerkezeteknél. A ClearSmile nem csak láthatatlan, hanem roppant kényelmes is; rendkívül gyorsan hozzá lehet szokni, így a viselője egy idő után gyakorlatilag észre sem veszi, hogy a fogszabályzó a szájában van. A ClearSmile könnyen kivehető, illetve könnyen tisztítható. A legnagyobb előnye mégis abban mutatkozik meg, hogy semminemű negatív hatással nincs a beszédre vagy a nevetésre. A régi típusú fogszabályzók esetében előfordult, hogy selypítést idéztek elő, ettől a ClearSmile esetében nem kell tartani. A ClearSmile teljesen észrevétlen marad, így felnőttek számára is bátran alkalmazható akár a legkomolyabb eseményeken is; legyen szó egy üzleti megbeszélésről vagy akár egy esküvőről, a ClearSmile fogszabályzót nem kell félretenni.

Ha tökéletes megoldásra van szükség, akkor érdemes a legjobb tulajdonságokkal rendelkező modern megoldást választani; akár gyermekek, akár felnőttek fogszabályzása a feladat, a ClearSmile tökéletes választást jelent.