CNC lézervágás a legkorszerűbb technológiák által

Ma már nem jelent problémát, olyan alkatrészek kivitelezése, melyek nem sorozatgyártásban készülnek. A korszerű CNC gépeknek köszönhetően gyorsan és méretre pontosan dolgozhatunk.

CNC lézervágás bármikor segítségünkre lehet abban, hogy egy lemezt, egyedi tervezésű és mérettel rendelkező formára alakítsunk ki. Olyan szabadságot biztosít az alkotásban, hogy mindig éppen akkora lemezt vásárolhat, olyan formában, amelyre szüksége lehet. A CNC lézervágás számtalan előnnyel rendelkezik. Az egyik ilyen előny a rövid átfutási idő, melyet az által érhetünk el, hogy a számítógépes megtervezést követően, nagy sebességű számítógép által vezérelt lézer által történik a lemezek kivágása. Továbbá az is nagy előnyére szolgál, hogy hajszálpontos vágást biztosítanak, illetve minimális vágásrét, amely a kis rádiuszok a nagyenergiájú lézerfény pontosságának köszönhető. Ráadásul a CNC lézervágás olyan kiváló minőségű vágott felületetett biztosít, amely nem igényel további utómunkákat, mint pl. csiszolás. A CNC lézervágás által teljes szabadságot kaphatunk az alkatrészek gyártásnak a terén.

A Hertelendi művek MAZAK OPTIFLEX FIBER II: CNC lézervágó gépekkel rendelkeznek, amely 4 kW teljesítményt biztosít. Ráadásul rendelkeznek még váltóasztalos kivitelű 2×4 méter munkaterülettel is. A FIBER technológia azt jelenti, hogy a lemezek vágását egy olyan technológia által végzi, amely CO2 lézerrel nem lenne kivitelezhető. Ennek a technológiának köszönhető, hogy a különféle rezeket, a bronzokat, horgonyzott lemezeket, vagy akár az alumíniumot is könnyedén megmunkálja. Amennyiben Ön is szeretne egy profi csapattal dolgozni, akkor válassza a Hertelendi műveket. Minden további információt megtalál a www.plasmatech.hu weboldalára kattintva.