Color gel a legjobb minőségben!

Mit használnak a szalonok, hogy a körömlakk tartós maradjon?  Minden nőben felmerül ez a kérdés, aki házilag próbálja megoldani a körömlakkozást. A szalonokban professzionális alap géleket és fedő géleket használnak, hogy tartós legyen a körömlakk. Ezenkívül felhordás előtt csiszolják és előkészítik a körmöket a maximális tapadás érdekében. A legtöbb körömtechnikus ezután egy csepp kutikulaolajjal fejezi be, hogy ápolja a körmöt és fokozza a frissen festett érzetet.

A Color gel is egy hasonlóan professzionális köröm gél, ami garantáltan tartós. Amikor felkeresi kedvenc kozmetikusát, mindig úgy érzi, hogy csodálatos munkát végeznek! Legyen szó zselés körmökről vagy klasszikus lakkozott manikűrről, van valami, amit másképp csinálnak és úgy tűnik, felülmúlja az otthoni erőfeszítéseit. Ne feledje, hogy ők teljesen képzettek a professzionális körmök festésére. Arról nem is beszélve, hogy sok körmöt is festettek már, így tudják, hogyan kell ezt helyesen csinálni. Noha nem tudjuk megadni azokat az a tapasztalatokat, amit a rutin során szerezhet be, elárulhatunk néhány titkot, hogyan varázsolja körmét csodálatossá! A legfontosabb lépés a köröm előkészítése. Gondoskodnia kell arról, hogy tökéletesen tiszta és higiénikus legyen az alapfelülete a körömnek, ami lehetővé teszi a köröm legnagyobb felületének lefedését és a Color gel legsimább felvitelét. Egyes körömtechnikusok előszeretettel használnak körömcsiszoló gépet ehhez a részhez, amely csak a szalonokban történő használatra ajánlott.

A körmöket megtisztítják és fertőtlenítik, mielőtt bármilyen lakkozást alkalmaznának, így a legjobb és legprofesszionálisabb eredményt érheti el, amely tovább tart, mint a legtöbb otthoni gél alkalmazásnál. Fontos, hogy körültekintően járjon el az előkészítési folyamat során, mivel meghosszabbíthatja a Color gel kopását és tökéletes alapot teremthet a hibátlan manikűrhöz. Egy kis formázás és polírozás is nagyon sokat segít. A megfelelő szemcsés reszelőkkel formázott körmök és enyhe csiszolással befejezett körmök egy makulátlan köröm alapjait alkotják. Forduljon hozzánk és vásároljon Color gel terméket a marilynails.hu weboldalon, ahol minden további infót megtalál.